BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,71
ALTIN 2.401,68
HABER /  MAGAZİN

Angelina Jolie'den üzücü haber

Brad Pitt ile başlayan ilişkisinin ardından kendisini ailesine adayan güzel aktrisin aktör babası Jon Voight'un açıklaması Jolie hayranlarını üzecek.

Abone ol

"Bay ve Bayan Smith" filminin ardından birlikte olmaya başlayan Angelina Jolie ve Brad Pitt 'in bugün geniş bir aileleri var. Çiftin 3'ü evlatlık 3'ü biyolojik olmak üzere 6 çocuğu var. Bir yandan kariyerine bir yandan da aile hayatına devam eden Jolie aynı zamanda kendisini hayır işlerine de adamış durumda.

Jolie şu sıralar ikinci yönetmenlik denemesi olacak "Unbroken" filmi için çalışıyor. Ancak Jolie'nin kendisi gibi oyuncu olan babası Jon Voight güzel aktrisin sinemayı bırakabileceğini söylüyor.

Gazeteport'un Hollyscoop'a dayandırdığı haberine göre bu yılın Emmy adayları için düzenlenen bir davete katılan Voight, kızının çok yetenekli olduğunu ve üzerinde çalıştığı son filminin ardından sinemayı bırakabileceğini söyledi.

Voight, kızının her konuda yetenekli olduğunu birkaç kez belirtirken, kızının oyunculuğu bırakmasını istemediğini de ekledi.