BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,74
ALTIN 2.493,49
HABER /  MAGAZİN

Angelina Jolie'den itiraf: Brad Pitt buna engel oldu

Hollywood'un ünlü çifti Angelina Jolie, katıldıkları televizyon programında samimi açıklamalarda bulundu.

Abone ol

'‘By The Sea’' isimli sinema projesiyle yeniden birlikte kamera karşısına geçen ABD’li oyuncu Brad Pitt ve eşi Angelina Jolie, katıldıkları ‘'The Today Show’'da samimi açıklamalarda bulundu.

2013 yılında göğüslerini aldırmasının ardından eşinin kendisine destek olduğunu beliren Jolie, “Ameliyatlarım boyunca her zaman Brad’in yanımda olduğunu biliyordum. Böylece kendimi ‘daha az kadın’ hissetmedim çünkü o böyle bir şeyin olmasını engelledi” dedi.

O KARARI ÇOK ÜRKÜTÜCÜ

Eşinin kararının ürkütücü olduğunu ifade eden Brad Pitt ise o dönemler için şöyle konuştu: “Onun yerinde olsaydım aynı yolu izlerdim ve ailemizi mümkün olan en uzun süre bir arada tutmak için ne gerekirse yapardım.”

PİTT EŞİNİN KAMERA KARŞISINDAKİ HALLERİNİ ANLATTI

ABD'li ünlü oyuncu Pitt, 'By The Sea' filminde ilk kez yönetmenlik koltuğuna oturan eşi Jolie'nin kamera başındaki hallerini anlattı.

SETTE EMİRLER YAĞDIRIYOR

‘By The Sea’ filminde, filmin yönetmenliğini de yapan eşi Angelia Jolie ile ikinci kez birlikte kameralar karşısına geçen ABD’li oyuncu Brad Pitt, Jolie’nin sette kendisine emirler yağdırmasının ne kadar hoşuna gittiğini anlattı.

EŞİMİN YÖNETMESİNİN SEVİYORUM

V dergisine konuşan ve ‘yönetmen Jolie’yi anlatan 51 yaşındaki Pitt, “Şaşırtıcı ama eşimin yönetmesini seviyorum” dedi. Hayatını Jolie’nin ellerine bıraktığını söyleyen Pitt, “Kamera başındayken kararlı, sezgileri inanılmaz derecede güçlü, bıçak gibi keskin ve seksi” ifadelerini kullandı.

‘‘Brangelina’’ olarak anılan ve uzun süreli beraberliklerinin ardından geçen yıl evlenen çift, ilk kez 2005’te ‘Bay ve Bayan Smith’ filmi için birlikte kamera karşısına geçmişti.