BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,90
ALTIN 2.437,26
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Anasınıfı Öğretmeni, erkek arkadaşını bıçaklayıp rehin aldı

AKSARAY'da bir okulda Anasınıfı Öğretmeni olarak görev yapan B.E., tartıştığı erkek arkadaşı Arif B.'yi omuzundan bıçaklayıp rehin aldı.

Abone ol

Anasınıfı Öğretmeni B.E. (41), evinde, tartıştığı kaporta ustası Polis, itfaiye merdiveniyle mutfak balkonundan girdiği evde, rehineyi bırakmaya ikna olmayan kadını, biber gazıyla etkisiz hale getirip, Arif B.'yi kurtardı.

Apartman sakinleri polisi aradı

Olay, dün akşam Küçük Bölcek Mahallesi Şehit Muhsin Tuğrul Caddesi'ndeki apartmanın 4'üncü katındaki dairede meydana geldi. Apartman sakinleri, bir okulda ana öğretmeni olarak görev yapan B.E.'nin evinden gelen sesler üzerine, polisi aradı. B.E.'nin kapıyı açmaması üzerine polis, itfaiye ekiplerinden yardım istedi.

Polis, biber gazıyla etkisiz hale getirdi

Polis, itfaiye merdiveniyle balkona çıkıp açık olan kapıdan eve girdi. B.E.'yi omuzundan bıçakladığı Arif B.'yi elindeki bıçakla rehin aldığını gördü. Bir süre B.E.'yi ikna etmeye çalışan polis, sonuç alamayınca öğretmeni biber gazı sıkarak, etkisiz hale getirdi. Kurtarılan Arif B., ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.

"Ben bıçaklamadım, o bıçak çekti"

Gözaltına alındıktan sonra sağlık kontrolünden geçirilen B.E., gazetecilere, "Ben bıçaklamadım. O bana bıçak çekti. Yalan söylüyor. O evime zorla girdi. Gerçekten inanın bana" dedi.

Psikolojik rahatsızlıkları olduğu öne sürüldü

Psikolojik rahatsızlığı bulunduğu ileri sürülen B.E., tedavi için Konya'ya gönderildi. Soruşturma sürüyor.