BIST 9.645
DOLAR 32,53
EURO 34,83
ALTIN 2.428,60
HABER /  DÜNYA

ANADOLU ATEŞİ ANTALYA’DA SEZONU AÇTI

Anadolu Ateşi, Antalya’da sezonu açtı. Anadolu Ateşi’nin 85 kişilik dansçı grubuyla yaptığı Antalya’daki ilk gösterisinde yaklaşık 4 bin kiş...

Abone ol

Anadolu Ateşi, Antalya’da sezonu açtı. Anadolu Ateşi’nin 85 kişilik dansçı grubuyla yaptığı Antalya’daki ilk gösterisinde yaklaşık 4 bin kişi izledi.
Dünyaca ünlü dans grubu Anadolu Ateşi’nin Antalya’daki ilk gösterisini yaklaşık 4 bin kişi takip etti. İlk gösteride grubun yurt dışından önemli misafirleri de vardı. Türkiye’nin ev sahipliğinde Ankara’da toplanan Asya Anayasa Mahkemeleri Birliği üyesi 11 ülkenin Anayasa Mahkemesi Başkan, vekil, üyeleri ve ailelerinden oluşan yaklaşık 60 kişilik grup da gösteriyi izledi. Heyete ev sahipliği yapan Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Alparslan Altan, Anayasa Mahkemesi’nin kuruluşunun 51. yıldönümü çerçevesinde Asya Anayasa Mahkemeleri Birliği Hazırlık toplantısı için Ankara’da bulunan heyetin, toplantının ardından 2 günlük bir ziyaret için Antalya’ya geldiğini ve pazar gününe kadar kentte olacağını söyledi. Heyetin Türkiye ve Antalya hakkındaki izlenimlerinin çok olumlu olduğunu söyleyen Altan, henüz detaylı olarak gezme imkanı bulamadıklarını ancak gördüklerinden büyülendiklerini ifade etti.
(İHA)