BIST 9.759
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.418,64
HABER /  DÜNYA

BAKAN ERGÜN, ANNESİNE VEDA ETTİ

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün’ün sabaha karşı vefat eden annesi Şahizer Ergün, son yolculuğuna uğurlandı. <br/>Şahizer Ergün ...

Abone ol

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün’ün sabaha karşı vefat eden annesi Şahizer Ergün, son yolculuğuna uğurlandı.
Şahizer Ergün (84) geçirdiği beyin kanamasının ardından tedavi gördüğü Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sabaha karşı hayatını kaybetti. Derince Çınarlı Camii`nde öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazına Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, belediye başkanları, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Cenazede babası İbrahim Ergün ve kardeşleri ile saf tutan Bakan Ergün’ün oldukça üzgün olduğu gözlendi. İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu tarafından kıldırılan namazın ardından annesinin tabutunu omuzlayan Bakan Ergün cenaze arabasına da elleriyle bindirdi. Cenazenin defnedileceği Çınarlı Mezarlığına da cenaze arabasında kardeşleriyle giden Bakan Ergün’ün yanına gelen Çevre Bakanı Erdoğan Bayraktar, Ergün’ün elini tutarak teskin etti. Şahizer Ergün, Çınarlı Mezarlığı’nda defnedildi.
(İHA)