BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Ana sınıfında şiddet iddiası

Genç kadın, “Oğluma ne olduğunu sorduğumda ‘Cici annem beni dövdü’ cevabını aldım" diyerek şikayetçi oldu.

Abone ol

Sakarya’nın Geyve ilçesindeki bir ilköğretim okulunda ana sınıfına gönderdikleri 6 yaşındaki çocuklarına yardımcı kadın tarafından şiddet uygulandığını öne süren aile, suç duyurusunda bulundu.

Çocuklarının tuvalete kapatıldığını da iddia eden aile doktordan raporu alırken, K.B. suçlamaları kabul etmedi.

Yörükler Mahallesi’nde oturan Nuran ve Sebahattin Y. çifti, ilçedeki bir ilköğretim okulunun ana sınıfında okuyan çocukları M.Y. eve geldiğinde kolunda ve vücudunda kızarıklıklar gördüklerini belirterek şunları söyledi:

‘Cici annem dövdü’

“Oğluma ne olduğunu sorduğumda ‘Cici annem beni dövdü’ cevabını aldım. Oğlumun ‘cici anne’ dedikleri yardımcı kadından şiddet gördüğünü anlayınca hemen Gevye Devlet Hastanesi’ne götürdük. Muayene eden doktor dayak olduğunu anlayınca, ‘Şikâyetçi misiniz?’ diye sordu. Oğlumun kolunda ve vücudunda morluklar vardı. Polis ifademizi aldı ve suç duyurusnda bulunduk.

Oğluma bakıcı kadın şiddet uygulamış. Oğlumu, şiddet uyguladıktan sonra da tuvalete kapatmış. Artık oğlum okula bile gitmek istemiyor.”

Ailenin şikayeti üzerine ana sınıfında 4 yıldır görev yapan ve savcılık tarafından ifadesi alınan K.B., suçlamaları kabul etmedi. Geyve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün bu konuda açtığı idari soruşturma da sürüyor.