BIST 10.056
DOLAR 32,24
EURO 34,81
ALTIN 2.430,74
HABER /  EKONOMİ

Amerika saatlerce Türkiye' yi konuştu

Dünyanın en büyük marka bilgini olarak kabul edilen Martha Stewart'ın ünlü şovunda Türkiye'nin tanıtımı yapıldı...

Abone ol

New York Kültür ve Tanıtma Ataşeliği, Amerikalı ünlü TV yapımcısı, spiker, gurme ve yazar Martha Stewart'ın, ABD çapında yayınlanan popüler programı Martha Stewart Show'un dün geceki canlı yayınına katıldı.

New York'ta, NBC stüdyolarında çekimi gerçekleştirilen programa, yapımcıların daveti üzerine özel konuk olarak katılan yetkililer, yayın öncesinde stüdyoyu gezerek çekim ekibiyle tanıştı. Programın bitiminde, New York Kültür ve Tanıtma Ataşesi Nihan Bekar ve Ataşe Tolunay Yılmaz, Martha Stewart'ı Türkiye'ye davet etti. Martha Stewart, söz konusu daveti memnuniyetle karşıladığını belirterek, son kitabı "Encyclopedia of Sewing and Fabric Crafts"ın imzalı birer kopyasını da konuklarına hediye etti. Amerikalı ünlü televizyon yapımcısı, spiker, gurme ve yazar Martha Stewart'ın, ABD çapında yayınlanan popüler programı "Martha Stewart Show" bu yıl beşinci sezon çekimlerini gerçekleştiriyor.

Özellikle Amerikalı kadın izleyicilerin yıllardan bu yana ilgi ile izlediği program Türkiye dahil, Avustralya, Kanada, Japonya, Singapur, Dubai, Belçika, Yeni Zelanda gibi dünyanın birçok farklı ülkesinde de yayınlanıyor. Dünya çapında marka gurusu olarak tanınan Martha Stewart'ın, "Martha Stewart Living Omnimedia" adlı basın-yayın, dağıtım ve pazarlama ağı da bulunuyor. Amerika'nın en çok reyting alan programlarından biri olan Martha Stewart Şov'u, ABD'de yaklaşık 15 milyon kişi takip ediyor.