BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Amcaoğlunu 300 lira için bıçakladı

Kayseri'de Serkan Ç. (18), 300 liralık alacak-verecek kavgası yüzünden amcaoğlu Volkan Ç. (22) tarafından kalbinden bıçaklanarak öldürüldü

Abone ol

Hunat Mahallesi'nde bulunan bir kahvehanede meydana geldi. Garson olarak çalışan Serkan Ç., iddiaya göre yaklaşık 5 ay önce amcasının oğlu Volkan Ç.'den 300 TL borç aldı. Serkan Ç., biriken borçları nedeniyle kuzeninden aldığı borcu bir ödeyemedi.

Arkadaşı Musa E. ile kuzeninin işyerine gelen Volkan Ç., kuzeni Serkan Ç. ve garson arkadaşı Musa T. ile tartışmaya başladı.

Olayın büyümesinin ardından müşterilerin gözü önünde kavga çıktı. İş yerinden kaçmaya çalışan Serkan Ç. ve Musa T., 50 metre ileride kıstırıldı. Eline aldığı ekmek bıçağını kuzeninin kalbine saplayan Volkan Ç., olay yerinden kaçtı. Kavgayı ayırmak isteyen Musa T. ise Mustafa E. tarafından bacağından bıçaklandı.

Olayın ardından Serkan Ç. ve Musa T., ambulanslarla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Serkan Ç., hastanede yaşamını kaybetti.

Polis ekipleri, işyeri içerisinde bulunan kamera kayıtlarını incelemeye alırken, Volkan Ç. ve Mustafa E. gözaltına alındı.