BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Sis ve kar yağışı Bolu Dağı'nı felç etti

D 100 Karayolu'nun Bolu Dağı geçişinde yoğun sis ve kar yağışı trafik akışını olumsuz etkiliyor. Aralıksız çalışan Karayolları ekipleri yolu açık tutabilmek için uğraş verirken trafik ekipleri de yoğun sise karşı sürücülere uyarılarda bulunuyor

Abone ol

D 100 Karayolu'nun Bolu Dağı geçişinde yoğun sis ve kar yağışı trafik akışını olumsuz etkiliyor. Aralıksız çalışan Karayolları ekipleri yolu açık tutabilmek için uğraş verirken trafik ekipleri de yoğun sise karşı sürücülere uyarılarda bulunuyor. 

Kar yağışının yoğunlaştığı D 100 Karayolu Bolu Dağı geçişinde yoğun sis etkisini artırınca ulaşımda aksamalara neden oldu. Görüş mesafesinin 10 metreye kadar düştüğü Bolu Dağı Seymenler ve Bakacak mevkilerinde Trafik ekipleri el fenerleri yardımıyla sürücülere yavaş ve dikkatli seyretmeleri hususunda uyarılarda bulunuyor. 

Karayolları ekipleri, aralıklarla yoğunlaşan kar yağışından dolayı yolda kar kürüme ve tuzlama çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Trafik ekipleri, Düzce Kaynaşlı çıkışı refüj başından itibaren tek çeker TIR’ların zincirsiz geçişine izin vermiyor.

D 655 karayolu Hiciz ve Kabalak rampalarında buzlanma nedeniyle araçların çıkamamasından dolayı Boğaziçi mevkiinde trafik ekipleri tarafından zincirsiz araçların geçişine izin verilmiyor. Bölgede kar yağışı devam ediyor.