BIST 10.277
DOLAR 32,25
EURO 34,78
ALTIN 2.398,66
HABER /  GÜNCEL

Ambulansın içine bakınca sakinleşti

Afyonkarahisar’da oğlunun kaza yaptığını düşünen ve fenalık geçiren bir anne, kazazedeleri hastaneye götürmek için olay yerine gelen ambulan...

Abone ol

Afyonkarahisar’da oğlunun kaza yaptığını düşünen ve fenalık geçiren bir anne, kazazedeleri hastaneye götürmek için olay yerine gelen ambulansın içerisine bakıp kaza yapanın oğlu olmadığını görünce sakinleştirilebildi.
Bankalar caddesinde yaşanan ilginç olayda, henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü Ferhat A. yönetimindeki pizzacıya ait 34 ZR 1447 plakalı motosiklet ile fast-food dükkanına ait ve plakası bulunmayan Ali D., (26) yönetimindeki elektrikli bisiklet çarpıştı. Kazanın ardından kullandıkları araçlardan yola savrulan kuryelerden Ali D., yaralanırken, vatandaşların ihbarı ile olay yerine hemen polis ve 112 Acil Servis ekibi geldi. Bir sandalyeye oturtulan Ali D.’yi ambulansa bindiren sağlık görevlileri müdahaleye başladı. Bu sırada komşuları ile birlikte olay yerinden geçen bir kadın motosikletler üzerinde bulunan amblemleri görünce ağlamaya ve bağırmaya başladı. ‘Kaza yapan benim oğlum mu, benim İsmail’im mi?’ diye dövünmeye başlayan kadın ayakta zorluk çekince esnafın getirdiği sandalyeye oturtularak komşuları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Sağlık görevlilerine haber verilmesi üzerine görevliler kadına müdahale için gelerek, kadınla konuşmaya başladı. Görevlilerin anlattıklarına inanmayan ve kaza yapanın oğlu olduğunu düşünen anne ambulansın içerisine bakmak istedi. Kadının bu isteğini geri çevirmeyen görevliler koluna girerek kadını ambulansa kadar götürdüler. Ambulansın kapısını açarak içerisine bakan kadın içeridekinin oğlu İsmail değil de, farklı birisi olduğunu görünce sakinleşirken, yaralıya geçmiş olsun dileklerini ileterek hemen telefona sarılıp oğluna ulaşmaya çalıştı. Zor sakinleşen ve ismi öğrenilemeyen kadın daha sonra komşuları ile birlikte olay yerinden ayrıldı.
Olayın ardından yaralanan Ali D., tedavi edilmek üzere Afyonkarahisar Devlet Hastanesine kaldırılırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.
Öte yandan, vatandaşlar kuryelerin motosikletlerle aşırı hız yaptıklarını öne sürerek, bu duruma bir çare bulunmasını istedi.
(İHA)