BIST 10.254
DOLAR 32,30
EURO 34,80
ALTIN 2.408,18
HABER /  GÜNCEL

Amatörlere belediye desteği

Kartal Belediyesi'nden amatör spor kulüplerine maddi destek.

Abone ol

Kartal Belediye Başkanı Arif Dağlar, Kartal’da faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine parasal destekte bulundu. Başkan Dağlar, kulüp başına 5 bin 500’er YTL.lik çeklerini kulüp yöneticilerine bizzat teslim etti.

Kartal Belediye Başkanı Arif Dağlar, ilçedeki amatör spor kulüplerine 5 bin 500’er YTL.lik maddi destekte bulundu. Başkan Dağlar, kısa adı KASK olan, Kartal Amatör Spor Kulüpleri Birliği üyelerini makamında kabul etti. Aralarında; Atalar, Bulvar, Çavuşoğlu, Yeni Mahalle, Altınordu, Orhantepe, Orhantepe Gençlergücü, Yakacık, Kartalgücü, Soğanlık Kurfalı ve Kartal Sessizler Spor Kulübü yöneticilerinin hazır bulunduğu toplantıda bir konuşma yapan başkan Dağlar, “Kartal’da bugüne kadar yapılmayanı yaptık ve ilk kez, belediye olarak 2005 yılında ilçemizdeki bütün spor kulüplerinin katıldığı bir toplantı düzenlemiştik. Bu toplantıda, spor kulüpleri yöneticileriyle tek tek görüşüp çalışmaları hakkında bilgi almış ve karşılaştıkları sorunları tespit etmiştik.

Toplantı sonunda da, ilçemizdeki gençlerin yetişme ve boş zamanlarını daha verimli geçirmelerinde ve geleceğin sporcuklarının yetişmelerinde büyük katkıları bulunan spor kulüplerinin sorunlarını çözmede kendilerine maddi manevi, elimizden geldiğince her türlü desteği sağlamaya söz vermiştik. O tarihten itibaren kolları sıvayıp sorunların çözülüp isteklerin yerine getirilmesi için bir program oluşturduk ve program gereğince bir yandan kulüplerin taleplerini yerine getirip diğer yandan da bu toplantıları her yıl düzenli biçimde yapmaya devam ettik.

Memnuniyetle ifade ediyorum ki, üç yıllık zaman süresinde; gerek altyapı, gerekse üstyapı yani malzeme yardımı konusunda önemli çalışmalara imza attık. Bugün de bu çalışmalarımıza bir yenisini daha ekleyip yasal çerçeve ve bütçe imkanlarımız doğrultusunda, siz amatör spor kulüplerimize parasal destek olarak çeklerinizi vermek için toplanmış bulunuyoruz.

Kartal’da her çalışmamızda kaliteyi esas aldığımızı her fırsatta yeniliyorum ve diliyorum ki, Kartalite gereklerine uygun olarak ilçemizin eğitim, sanat, kültür, spor ve diğer alanlarda adını başarıyla temsil edecek her çalışmaya ben ve ekibim destek vermeye devam edeceğiz. Sizlerin de bu başarılara yenilerini ekleyeceğinizden hiç şüphem yok. Başarılarınıza katkı sağlaması dileğiyle çeklerinizi teslim ederken spora ve başarılı sporcuların yetişmesine katkı sağlamaya devam edeceğiz, hayırlı uğurlu olsun” dedi. Kulüp yöneticilerinin uzun alkışları sonucunda başkan çekleri yöneticilere tek tek teslim etti.

KASK adına kısa bir konuşma yapan birlik başkanı Adnan Balcı da, başkan Arif Dağlar ve ekibine teşekkür edip bugüne kadar amatör spor kulüplerine yaptığı katkı ve destekten dolayı teşekkür edip kendisine bir buket sunarken “Biz, amatör spor kulüpleri birliği olarak, sizlerin bu güvenine ve desteğine layık olup Kartal’ımızın adını spor alanında başarıyla temsil etmeye kararlıyız. Kartalite’nin başarısına bizler de katkı sunmaya devam edeceğiz” dedi. Nakit dağıtımı sonunda, başkan Dağlar, KASK üyeleri ve belediye yöneticileriyle birlikte topluca fotoğraf çektirdi.