BIST 11.238
DOLAR 42,58
EURO 49,55
ALTIN 5.763,53
HABER /  GÜNCEL

Amanos Dağları'ndan şehit haber geldi ailesi kahroldu

HATAY’ın İskenderun ilçesi Amanos Dağları eteklerinde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmadan şehit haberi geldi. Abdullah Akdeniz 29 yaşında şehit düştü.

Abone ol

HATAY İskenderun Karayılan Mahallesi kırsalı Amanos Dağları eteklerinde operasyonlarını sürdüren güvenlik güçleri, akşam saatlerinde PKK'lı teröristlerle sıcak temas sağladı. Çıkan çatışmada 1 asker yaralandı. Yaralı asker 29 yaşındaki Abdullah Akdeniz kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak şehit oldu.

Şehit uzman çavuş Abdullah Akdeniz’in şehit olduğu haberini Osmaniye'nin Düziçi İlçesi'ne bağlı Böcekli Beldesi Gümüş Köyü’nde oturan ailesine askeri yetkililer verdi. Acı haberi alan yakınları, gözyaşlarına boğuldu. Fenalık geçirenlere hazır bekleyen sağlık ekipleri müdahale etti.

KÜÇÜK BEBEĞİ VARDI

Amanos Dağları'ndan şehit haber geldi ailesi kahroldu - Resim: 0

İlçeye bağlı Tozluyurt Yaylası'nda olan anne Emine ve çiftçilikle uğraşan baba Mustafa Akdeniz de oğullarının şehit olduğu haberini askeri yetkililerden aldı. Akdeniz çifti, bunun üzerine köye dönmek için yola çıktı. Türk bayraklarıyla donatılan şehit evi, taziyeye gelen yakınları ve komşularıyla dolup taştı.

Amanos Dağları'ndan şehit haber geldi ailesi kahroldu - Resim: 1Ailenin 8 çocuğundan biri olan şehit uzman çavuş Abdullah Akdeniz’in Mükerrem Akdeniz ile evli ve bir çocuk babası olduğu belirtildi.