BIST 10.083
DOLAR 32,41
EURO 34,79
ALTIN 2.431,17
HABER /  GÜNCEL

Altın Pusula'da geri sayım başladı

Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) tarafından bu sene on üçüncüsü gerçekleştirilecek olan “Altın Pusula Halkla İlişkiler Ödülleri” yarışmasına başvurular başladı.

Abone ol

Yarışmaya projeleriyle katılmak isteyen kuruluşlar, 15 Kasım 2013 – Cuma gününe kadar www.altinpusula.org sitesinden başvurularını yapabilecek.

Altın Pusula’da kategori ödüllerinin yanı sıra bu yıldan itibaren, Betûl Mardin – Prof. Dr. Alâeddin Asna “Altın Baget Yönetici Ödülü“ de yer alacak. İletişimi en iyi kullanan yılın yöneticisi/yöneticileri ödüllendirilecek. Ayrıca, Türkiye’nin kültürünü, değerlerini, tarihini veya geleceğe yönelik vizyonunu anlatan, halkla ilişkiler projelerinin yarışacağı ”Türkiye Markası Ödülü” yeni bir kategori oldu.

ÖZEL ÖDÜL SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMAYA

UNDP Özel Ödülü de bu yıl üçüncü defa “sürdürülebilir kalkınmayı” içeren projelerden birine takdim edilecek.

13. Altın Pusula kategorileri şöyle; Kurumsal İletişim, Gündem Yönetimi, Kurum İçi İletişim, Pazarlama İletişimi ve Bütünleşik Pazarlama Projeleri, Kriz İletişimi, Etkinlik Yönetimi, Kurumsal Sorumluluk, Dijital ve Sosyal Medya İletişimi, Sivil Toplum Kuruluşları, Kamu Kuruluşları, Sponsorluk İletişimi, Finansal Hizmetler ve Yatırımcı İlişkileri, Medya İlişkileri, Uluslararası Proje/Kampanya, Türkiye Markası Kategorisi, Kategori Dışı Projeler, Genç İletişimciler.

Genç iletişimciler kategorisine, iletişim fakültesi öğrencileri “İnsan Hakları ve İletişim konulu projeleriyle, bireysel veya ekip olarak katılabilecekler.

TÜHİD HAKKINDA

Türkiye Halkla İlişkiler Derneği, Türkiye'deki halkla ilişkiler uzmanlarını bir çatı altında toplayarak, meslek içi dayanışma sağlamak, mesleğin tanınması, yerleşmesi ve gelişmesi yolunda çalışmalar yapmak amacıyla 1972 yılında kuruldu. Başlangıç döneminde öncelikle halkla ilişkiler mesleğinin kamuoyunda tanınmasını sağlayan Dernek, daha sonraki dönemlerde dünyaya açılarak IPRA, CERP, Global Alliance ve diğer ulusal ve uluslararası mesleki kuruluşlarla bağlantı kurmuş ve halkla ilişkiler mesleğini profesyonel kimlik olarak kabul eden çok sayıda üye kazanmıştır. Dernek, CERP (Avrupa Halkla İlişkiler Federasyonu) yönetiminde bulunmustur ve Global Alliance üyesidir. Her yıl birçok etkinliğe imza atan TÜHİD'in bu yıl on üçüncüsünü düzenlediği Altın Pusula Halkla İlişkiler ödülleri sektörde ilk ve tek olma özelliğini taşımaktadır. TÜHİD, TOBB Türkiye Medya ve İletişim Meclisi’nde temsil edilmektedir. Kalder Üyesidir.