BIST 9.754
DOLAR 32,58
EURO 34,99
ALTIN 2.456,67
HABER /  DÜNYA

Altın dolu çantayı böyle çaldılar

İstanbul Fatih’te 3 kadın hırsız, 50 bin liralık altın dolu çantayı 4 dakikada çaldı. Hırsızlık olayı, kameraya an be an işte böyle yansıdı....

Abone ol

İstanbul Fatih’te 3 kadın hırsız, 50 bin liralık altın dolu çantayı 4 dakikada çaldı. Hırsızlık olayı, kameraya an be an işte böyle yansıdı.
Olay, Zehra Çolak ve Kadri Demir çiftinin 16 Haziran’da Cankurtaran Öğretmenevi’ndeki düğün törenlerinde yaşandı. Damadın annesi Naciye Demir’in çantasında bulunan yaklaşık 50 bin liralık altın, düğüne davetliymiş gibi gelen 3 kadın tarafından çalındı. 4 dakika içinde gerçekleştiği belirlenen hırsızlık olayı sonrası aile polise başvurdu.

HIRSIZLAR 2 HAFTADIR KAYIP
Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, 3 kadının düğüne geldikleri görülüyor. Başörtü takmış olan kadınlardan birinin üzerinde siyah bir elbise bulunurken, çantasının olmadığı görülüyor. Daha sonra 2 kadın daha geliyor. Görüntülerde çantasız olarak içeriye giren kadının Saniye Demir ve Naciye Demir’in oturduğu masanın yanına geldiği görülüyor. Bir süre oturan kadın, Saniye Demir’in dalgınlığından faydalanarak içinde bilezik, yüzük, zincir ve diğer altınların bulunduğu çantayı alıp salondan ayrılıyor. Hırsızlığı yapan kadının koluna taktığı çantayla salondan ayrılması da kameralara takılıyor. Ardından 3 hırsızın koşarak sokakta uzaklaşmaları da güvenlik kameralarına yansıyor.Güvenlik kameraları tarafından görüntülenen hırsızlar 2 haftadır yakalanamadı.
(İHA)