BIST 10.083
DOLAR 32,47
EURO 34,78
ALTIN 2.427,58
HABER /  GÜNCEL

'Altın bidon' çizmeyi aştı

Kendisini beğenmeyip ‘Altın Bidon’ ödülüne layık gören İtalyanlar’a adeta “Bitmedim” mesajı verdi.

Abone ol

Melo, Galatasaray’da kendini buldu. Brezilyalı yıldız, Juventus’ta 53 maçta attığı 4 gole, Sarı-Kırmızılı formayla 14 maçta ulaştı. Geçen sezon sergilenen kötü performansın ardından Ünal Aysal’ın başkanlığa gelmesiyle köklü değişikliklere giden Galatasaray, bu sezon kendini buldu.

Teknik Direktör Fatih Terim önderliğinde taraftarın özlediği futbolu oynamaya başlayan Sarı-Kırmızılılar’da yeni trasferlerin verimi de yüzleri güldürüyor. Özellikle Felipe Melo, gösterdiği performansla taraftarın sevgilisi olmuş durumda.

Bu sene de adaydı

6 gollü Johan Elmander’den sonra takımın en golcü oyuncusu olan Brezilyalı yıldız, çıktığı 14 maçta 4 kez fileleri sarsarak kariyerinin en verimli dönemlerinden birini yaşıyor. İtalya’da potansiyeline ulaşamayan oyunculara verilen Altın Bidon ödülünü 2008-09 sezonu sonunda kazanan Felipe Melo, 2010-11 sezonunda da Juventus’ta sergilediği performansla yine aynı ödülün adayları arasındaydı. Eski takımında oynadığı futbolla sıkça eleştirilen Melo, 2009-11 yılları arasında çıktığı 53 maçta 4 gol atarken, Galatasaray’da bu sayıya sadece 14 maçta ulaşma başarısını gösterdi. Sarı-Kırmızılılar’da kiralık olarak forma giyen yıldız futbolcu, gösterdiği bu performansla teknik heyeti memnun ederken yönetimin oyuncunun bonservisini alma girişimleri devam ediyor.