BIST 10.671
DOLAR 32,18
EURO 35,01
ALTIN 2.444,79
HABER /  GÜNCEL

Altaylı'dan Vadi'ye hodri meydan!

"Siz kimsiniz ki, biz sizi yıpratmak isteyelim. Kurtlar Vadisi'nden önce de yoktunuz. Sonra da olmayacaksınız. Gündemimizde zaten asla olmadınız. Hadi size yallah."

Abone ol

"Bu Kurtlar Vadisi ekibi, Pana Film mi her ne iseler, gerçekten tedaviye ihtiyaç duyuyorlar." diyen Habertürk genel yayın yönetmeni Fatih Altaylı, dün Habertürk'te yayınlanan ve Kurtlar Vadisi Filistin filmi için Adana'da çekim yaparken, filme sponsor olan Adanalı bir müteahhitin bir kadın satıcısıyla yaptığı telefon görüşmesini köşesine taşıdı.

"Kurtlar Vadisi oyuncuları için "kadın" istiyor. Fuhuş çetesini dinleyen polis de bu görüşmeleri kayda alıyor. Dava açılıyor. Biz de bu dava dosyasından bu durumu haber yapıyoruz. Üstelik de Kurtlar Vadisi oyuncularını hiç suçlamadan.

"Belki biri isimlerini kullanıyordur. Kendilerinin bu işle doğrudan bir alakası veya belki de hiç alakası yoktur" diye uzun uzun düşünerek.

Hatta arkadaşlarım bunları arıyor ama cevap alamıyor. Haber yayınlandıktan sonra, "Habertürk Gazetesi, Kurtlar Vadisi'ni yıpratmak istiyor. Dava açacağız" diye bir açıklama.

Aman çok korktuk."

SİZ FİLM İCABI MAFYASINIZ

Altaylı ardından yazısına şöyle devam etti:

"Bakın çocuklar, siz film icabı mafyasınız. Biz gerçek mafyalardan korkmadık, kendini rolüne kaptırıp havaya girenlerden hiç korkmayız biiir!

İkiiii, açın davayı. Biz de haberimize konu olan "sizler için kadın siparişi verildiğine dair" davanın dosyasını getirelim mahkemeye. Yargı kararını versin.

Ve üüüç. Siz kimsiniz ki, biz sizi yıpratmak isteyelim. Kurtlar Vadisi'nden önce de yoktunuz. Sonra da olmayacaksınız. Gündemimizde zaten asla olmadınız.
Hadi size yallah. Mahkemede görüşürüz."