BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  SPOR

Altaylı Saraçoğluna bayıldı

Fatih Altaylı Şükrü Saraçoğlu'ndaydı. Altaylı, kendi ifadesiyle ilk defa medeni ortamda maç izlediğini itiraf etti.

Abone ol

Fatih Altaylı Başkan Aziz Yıldırım'ın davetlisi olarak gittiği Şükrü Saraçoğlu'nun atmosferinden büyülendi. Az Alkmaar maçını izleyen Altaylı, stada bayıldı ve "darısı bizim başımıza" dedi.

Altaylı, bu hayranlığını "Galatasaray'ın kısa Olimpiyat Stadı macerasından sonra ilk kez medeni bir ortamda maç seyrettim" sözleriyle özetledi. Tek bir laf işitmediğini belirten Altaylı'nın hayret ettiği ise "Bir takım bu etkileyici stadın hakkını nasıl vermez?" sözleri oldu. Futbolcuların stadın hakkını vermediğini sorusuyla değerlendirdi.

İşte Altaylı'nın stad ile ilgili izlenimleri:

Kendimi bildim bileli Ali Sami Yen çilesini çeken biri olarak daha girişte şaşırdım. Otomobilimizi stadın altındaki otoparka park ettik. Başkan Yıldırım bizi otopark girişinde karşıladı. Locaların olduğu kata asansörle değil yürüyerek çıktık.
Kötü bakışlarla karşılaşmadım değil ama tek bir olumsuz kelime edilmedi. Locaların olduğu katta "Normal hayatta" dostum olan Fenerbahçeliler ile öpüşüp koklaştık. "Ayağın uğurludur" diyenler de oldu, "Yenilirsek sana bağlarız, buradan çıkamazsın" diye takılanlar da.
Stat gerçekten enfes... Avrupa'dakilerin pek çoğundan daha iyi, daha modern, daha konforlu... Localara ısıtma bile yapmışlar. Bizi locada karşılayan Ali Koç'a takıldım, "Hava sıcak; söndürün bunları. Paranızın çok olduğunu göstermenize gerek yok."

Altaylı'nın maç ve futbolcularla ilgili değerlendirmesi de şöyle oldu:

ALEX TAM BİR FACİA
Fenerbahçe'nin iyi bir kadrosu var ama çok önemli eksikleri de... Öncelikle kaleci Volkan Demirel, bu takımda oynamaz. Oynamamalı... Edu diye bir stoper var evlere şenlik... Bu kadar pozisyon hatası yapan bir stoper, bu klasta bir takımda olmamalı. Alex ise tam bir facia. Yetenekleri belli ama Fenerbahçe'yi bıraktığı da belli. Sahada yok. Fenerbahçe ile ilgili eleştiri yazmak benim işim değil ama Zico bu takıma üç beden küçük. Edu ve Volkan yetersiz. Kadro pahalı ama yedeksiz. Alex ise bu haliyle gereksiz.