BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Altaylı, Sabah'ta çok işler yapacak

SABAH okurları, Fatih Altaylı'yı heyecanla bekliyor. Altaylı'nın yeni mesai arkadaşı Ali Saydam da en az okurlar kadar heyacanlı. Saydam, Altaylı'dan övgüyle söz etti.

Abone ol Fatih Altaylı, yakında Sabah'taki yazılarına başlıyor. Okur, Sabah'taki Altaylı'yı çok merak ediyor. Ali Saydam da okurlar gibi meraklı. Saydam, Altaylı gibi bir iletişim değerini "Sabah'a Hoşgeldin Fatih" diyerek karşıladı...

Yazı: Ali Saydam
Kaynak:
www.sabah.com.tr

Onunla tanışalı 15 yıl oluyor. Güneş Gazetesi'nin son dönemleriydi. Ben gazeteye TV yazıları yazıyordum. O da gemiyi terk etmeyen son kaptanlardan biriydi. Sonra Best FM'e geçti. Olağanüstü yürekli işler yapıyordu. Ben de ilk programımı orada yaptım. Elektronik ortamda kanat çırpmayı onun aracılığıyla öğrendim. Korkumu yendim. Sonradan yıllarca TRT'de ve Kanal 7'de canlı TV programları sunarken, hep o ilk günlerdeki uyarılarını hatırladım.
Sonra Türkiye'nin en çok izlenen köşe yazarlarından ve televizyoncularından biri oldu. Köşesinden beni eleştirdiğinde üzüldüm ama kırılmadım. Beni övdüğünde de sevindim, ama şımarmadım. Her söylediğine, her yazdığına hayranlık duydum mu? Hayır. Ama yürekliliğine, lafını sakınmamasına her zaman hayran oldum.
Fatih Altaylı'nın Sabah ailesine katılmasına sevindim. Gazetenin onunla alacağı tirajı bildiğim için değil. Sevinç nedenim, onda pişecek okurların bize de düşebileceği olasılığından da kaynaklanmıyor. Sabah'ın, rakibi Hürriyet'in sağlam bir dişini sökmüş olması da zil takıp oynanacak bir şey değil. Çünkü Hürriyet büyük gazetedir. Yoluna onsuz da sağlam bir şekilde devam eder.
Sevincimin tek nedeni var. Fatih Altaylı, seveniyle de sevmeyeni ile de bir itibar unsurudur. Son üç yılda itibarını hızla yükseklere taşıyan Sabah Grubu Fatih Altaylı ile bir iletişim değeri kazanmıştır. Şimdi iş, bu iletişim değeri ile itibarı ve dolayısıyla ticari başarıyı yukarıya çekmektedir. Bundan da sadece Sabah değil, sektör kazançlı çıkar.