BIST 9.453
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.499,33
HABER /  GÜNCEL

Alper Baycın kimdir gerçek ölüm sebebi ne Survivor dönüşü en büyük hayali...

Alper Baycın kimdir, neden öldü ve Alper Baycın'ı kim öldürdü soruları kahreden haberin ardından binlerce insan tarafından arandı. 24 yaşında ve Survivor kameranı olan Alper Baycın Dominik'te 2 gaspçının saldırısına uğradı ve kalbinden bıçaklandı. Acun Ilıcalı'nın geleceğin televizyoncusu dediği genç yeteneğin Survivor dönüşü evleneceği ortaya çıktı.

Abone ol

 Alper Baycın ölüm nedeni ne, kim öldürdü ve  Alper Baycın kimdir soruları bugünün en çok arananlar listesine girdi. Kara haberi instagram hesabından duyuran Acun Ilıcalı, kahreden ölüm haberinin detaylarını Survivor canlı yayınında anlattı. Survivor ekibinin kameramanlarından biri olan 24 yaşındaki  Alper Baycın 2 gaspçının hedefi oldu. Cüzdanını almak isteyen gaspçılara fırsat vermeyen  Alper Baycın kalbinden bıçaklanarak öldürüldü. 2 gaspçının yakalandığı ve suçlarını itiraf ettikleri bilgisi geldi. 

24 yaşında ölümü ile herkesi kahreden Alper Baycın hakkında merak edilenler ve ölüm sebebi haberimizde. 

ALPER BAYCIN KİMDİR: Hayat dolu bakışları ve bitmeyen enerjisi ile ekip arkadaşlarının hayranlığı kazanan ve Acun Ilıcalı'nın geleceğin televizyoncusu dediği Alper Bayçın 24 yaşında gaspçılar tarafından kalbinden bıçaklanarak öldürüldü. Survivor kameramanlarından ve koyu Fenerbahçeli olan Alper Bayçın'ın zamansız ölümü başta ailesini olmak üzere tüm Survivor ekibini kahretti. 

ALPER BAYCIN KİMDİR: Acun Medya ekibinin Dominik'teki kameraman ekibinde yer alan 24 yaşındaki Alper Baycın, Las Terrenas'ta gaspçıların saldırısı nedeniyle hayatını kaybetti. Marmara Üniversitesi mezunu olduğu ve koyu bir Fenerbahçeli olan Baycın'ın daha önce Fenerbahçe Tv'de çalıştığı ortaya çıktı.

SURVİVOR DÖNÜŞÜ EVLENECEKTİ:  Öldürülen Alper Baycın'ın Survivor progmamı bittikten sonra Türkiye'ye dönüp evleneceği ortaya çıktı. Baycın'ın telefonunu ve çantasını almak isteyen gaspçılar, genci kalbinden bıçaklayıp öldürdü. Olayın ardından kaçan 2 zanlı da yakalandı.

ÖLÜM SENEBİ ORTAYA ÇIKTI: Dominik Cumhuriyeti’nde çekimleri devam eden Survivor ekibinde görevli Alper Baycın (24) sokakta yürürken, çantasını gasp etmeye çalışan iki kişinin bıçaklı saldırısı sonucu yaşamını yitirdi. Baycın'ın ölümü Survivor ekibinde büyük üzüntü yaratırken, Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yaşadığı üzüntüyü dile getirip ailesine başsağlığı diledi.

Acun Ilıcalı, Aycın’ın öldürülmesi ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Olaydan büyük üzüntü yaşadığını ifade eden Ilıcalı, "Değerli çalışma arkadaşımız, genç kardeşim Alper Baycın’ı hain bir saldırı sonucu kaybettik. Yaşadığımız acı ve üzüntüyü kelimelerle tarif edemem. Ailesine ve sevdiklerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanın cennet olsun Alper Kardeşim" dedi.

Acun Ilıcalı canlı yayında kahreden ölüm haberini böyle duyurdu. Yorgun ve üzgün olduğu her halinden belli olan Ilıcalı, konuşmakta zorlandı ve Survivor canlı yayını kısa kesti. 

Acun Ilıcalı, Dominik'te hayatını kaybeden Alper Baycın ile ilgili açıklamalarda bulundu. Survivor'ın akşam programının yapılmayacağını duyuran Ilıcalı şu ifadeleri kullandı;

"Arkadaşımız bir saldırıya uğradı ve yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Hepimizin ömrünün bir gün sona ereceğini düşünen biriyim ama böyle genç bir arkadaşımızı ani bir şekilde kaybedince insan söyleyecek söz bulamıyorum. Çok sevdiğimiz bir arkadaşımızdı, buradan ailesine ve sevenlerine başsalığı diliyorum. Böyle bir durumun ardından yayın yapmamız pek mümkün görünmüyor. Bu durum için herkesin affına sığınıyoruz. Alper kardeşim huzur içinde yat."

KKTC'DE YARI FİNAL CANLI YAYINI İPTAL EDİLDİ: Olay nedeniyle KKTC'de bu akşam gerçekleştirilecek çeyrek final canlı yayını iptal edildi. Bu arada Survivor yarışma programı süresince ilk kez böyle bir üzücü olayın yaşandığı belirtildi.