BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,90
ALTIN 2.424,24
HABER /  MAGAZİN

Alp Survivor favorisini açıkladı

Türkiye’nin en çok beğenilen yarışmalarından biri olan Survivor'ın ünlü isimlerinden Alp Kırşan, Bodrum’da tatil keyfi yaptı

Abone ol

Geçtiğimiz haftalarda Survivor yarışmadan elenen Alp Kırşan, yorucu 3 ayın ardından Bodrum’da tatilin keyfini çıkardı. Aç, susuz, uykuzuz ayların ardından Bodrum’da dinlenmeye gelen Ünlü Oyuncu Kırşan, “Yemek yemek çok güzel bir şey” dedi.

İha muhabirinin sorularınıda yanıtlayan Kırşan yarışmacılar arasından Anıl’ın birinci olmasını istediğini belirterek “Survivor adasında deniz, hava ,su ve ağaçlar böyle değildi. Memleket özlemini ve ardından tatil iyi geldi bana. Biraz erken tatil benim için elediğimden dolayı ama keyifli oluyor survivor’ı Bodrum’dan karnı tok bir şekilde izlemek. Allah ordaki arkadaşlarımıza yardımcı olsun. Benim survivor’daki favorim, gönlümün birincisi Anıl, kalbim anılın birinci olmasını istiyor. Anıl birinci olamasa ise Begüm’ün birinci olmasını istiyorum. Survivor’da benim dışımda beklenilen kişiler finale çıktı.

Finalde olacağım herkez tarafından düşünülüyordu, faforiler arasındaydım çünkü gerek spor dalları nedeniyle gerekse askerliğimden dolayı finale kalabileceğim düşünülüyordu ama ben yarışmada pek sinirlerime hakim olamadım. Ben erken elendim. Benim yerime begüm orda diye bilirim. Ben bir karşı yakalıyım Begümde bir karşı yakalı ilk 4’de olduğu içinde gururluyuz. Ben erken veda ettim ama karnım erkenden doymaya başladı. Çok büyük hediyeler çok büyük şeyler kaçırdım ama sanırım şu anda daha mutluyum” diye konuştu.