BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MAGAZİN

Alp Navruz kimdir nereli bileğini mi kesti işin aslı ne?

Fazilet Hanım ve Kızları Sinan Alp Navruz kimdir aslen nereli kaç yaşında? Fazilet Hanım ve Kızları'nda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Alp Navruz bileklerini kesti peki Alp Navruz neden bileklerini kesti sevgilisi var mı?

Abone ol

Star Tv'de yayınlanan dizide Sinan karakterini canlandıran Alp Navruz cama sert bir şekilde vurunca bilekleri kesildi. Peki kimdir Alp Navruz neden cama vurdu? Gelin hep birlikte bakalım.

Alp Navruz, 1992 yılında İstanbul’da doğdu. Modellik yapan Alp Navruz; oyunculuk eğitimi alarak ilk kez Ceberrut sinema filminde rol almış, daha sonra ise Arkadaşlar İyidir dizisinde oynadı.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI SİNAN ROLÜNDE

Star Tv ekranlarında yayınlanan; başrolü Nazan Kesal, Afra Saraçoğlu ve Deniz Baysal ile paylaştığı Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde rol almakta Sinan karakterini canlandırıyor.

BİLEĞİNİ Mİ KESTİ İŞİN ASLI NE?

Oyuncunun, Deniz Baysal ile Ağva’da çekilen tartışma sahnesinde, inandırıcı olsun diye senaryo gereği buz cama sert vurunca, bileği kesildi. Alp Navruz'un elinde manyetik bir alet olmasına rağmen, sert vurma sebebiyle kırılan cam, bileğine gelince hemen hastaneye kaldırıldı. Bileğine üç dikiş atılan oyuncu, iki saat sonra sahnesinin yetişmesi için sete döndü.

INSTAGRAM'I ÇOK SIK KULLANIYOR

Alp Navruz sosyal medya hesaplarından özellike instagram'ı çok sık kullanıyor. Her zaman yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Alp Navruz başarılı performansıyla da göz  dolduruyor.

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin oyuncusu bileklerini kesti