BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Kadın 4.yeni bölüm taciz skandalı herkes şoke oldu

Kadın 4.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fox Tv'de ekrana gelen Kadın 14 Kasım 2017 Salı günü 4.yeni bölümde neler olacak? Kadın son bölümde herkesi ağlatmıştı. Peki Bahar, Sarp ile ilgili skandalı öğrenecek mi?

Abone ol

Fox Tv'de salı günleri ekrana gelen Kadın yeni bölümde nefesler tutulacak. Kadın 4.yeni bölümde Şirin, Sarp ile ilgili gerçeği ağlayarak anlatır. Peki Bahar ölen kocası Sarp'ın kötü bir insan olduğunu öğrenecek mi? Kadın yeni bölüme gelin hep birlikte bakalım.

Kadın dizisinin yeni bölüm tarihine kısa bir süre kala 2. fragman yayınlandı. İlk üç bölümüyle ekran karşısındakileri derinden etkileyen Kadın yarın akşam yepyeni bir bölümle izleyici karşısına çıkacak. Bahar’ın geçmişi ve bugünü arasındaki geçiş sahneleriyle diziseverlere farklı duygular yaşatan Kadın’ın yeni bölümünde Sarp’ın ölümüyle ilgili yeni detaylar ortaya çıkacak. İşte yeni bölümden ilk görüntüler!

KADIN YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Şirin’in söylediklerinden sonra Bahar bir daha annesinin evine gitmeyi düşünmemektedir. Sarp’ın kötü bir insan ve bir tacizci olduğuna asla inanmak istemez. Şirin’in Hatice’ye itiraflarından sonra ise Hatice de bir daha Bahar’ı görmek istemediğine karar verir. Çünkü Bahar’ı görmenin Şirin’e kötü geldiğini düşünür ve Bahar gibi onu da kaybetmek istemez. Ama Şirin’in hala annesine tam olarak anlatmadığı, Sarp’la ilgili büyük bir sırrı vardır. Musa’ya boşanmak istediğini söyleyen Jale ise hastanede çok büyük bir sürprizle karşılaşacaktır.

KADIN REYTİNGLERDE NE YAPIYOR?

Kadın reytinglerde iyi bir çıkış yakaladı. Yayınlandığı günden itibaren izleyenlere duygu seli yaşatan Kadın güçlü rakipleriyle mücadele etmesine rağmen ilk 3'te yer alıyor.