BIST 9.709
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.491,05
HABER /  MEDYA

Allah'ın gazabı haritası! Zaman'ın tepe ismi paylaştı

Hükümet ile Cemaat arasındaki savaşta şaşkına çeviren bir paşlaşım Todays Zaman'ın Genel Yayın Yönetmeni Bülent Keneş'ten geldi.

Abone ol

İNTERNET HABER - Cemaatin İngilizce gazetesi Todays Zaman'ın Genel Yayın Yönetmeni Bülent Keneş, sosyal medyadan paylaştığı bir twitle şaşkına çevirdi.

Bugün Gazetesi'nde çıkan "Tarlayı don vurdu fiyatlar uçtu" haberini retweet eden Keneş, 'sözüm Allah'a inancı olanlara' diyerek AK Parti'ye gönderme yaptı.

Keneş, "Allah'ın gazabını hak edecek ne yaptık? diye herkes samimiyetle düşünmeli" diyerek gazetedeki don haritasını sundu.

screen-shot-2014-04-17-at-12.25.10-pm.png

MEHMET BARANSU DA 'DON'DURMUŞTUmehmet-baransu---ak-parti-kazandi-allah-ceza-yağdirdi.jpg

Taraf Gazetesi Mehmet Baransu da benzer bir yorumu 30 Mart seçim sonuçları için yapmıştı. Baransu "Malatyada Kayısılar, Amasyada Elmalar donmuştu. 30 Mart gecesi Karadenizde çaylar dondan etkilenip zarar görmüş. Anlayana diyeyim!" diye yazmıştı. (TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN)


İŞTE KENEŞ'İN GAZAP HARİTASI

BUGÜN'ÜN GAZAP HARİTASI.png
AK PARTİ'NİN KAZANDIĞI YERLERDE BELA YAĞMIŞ

Bugün gazetesinin verdiği "zarar haritası" oldukça ilginç. Çiftçinin ürün kaybını gösteren haritada en çok İç Anadolu Bölgesi ve Karadeniz Bölgesi'nin etkilendiği görülürken, Doğu-Güneydoğu Anadolu böylesi ile Batı sahillerinin çok etkilenmediği görülüyor. Haritada 'donla' zarar gören yerler AK Parti'nin yüksek aldığı bölgelere denk düşünce Keneş'in de buna gönderme yaptığı yorumu yapıldı.