BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Alkolü fazla kaçıranlar olay çıkardı

Kimisi yere uzandı, sızdı kaldı, kimisi tekme tokat birbirine girdi. Yılbaşı alkolün dozunu kaçıranlar soluğu hastanede ve karakolda aldı.

Abone ol

Şişli’de bir otelde yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı yılbaşı eğlencesinde arbede çıktı. Aşırı alkolden etkilenen gençler ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Otel çıkışında çok sayıda kişi kavga etti.

AŞIRI ALKOL ALANLAR BAYGINLIK GEÇİRDİ

Olay, saat 03.00 sıralarında, Büyükdere Caddesi üzerinde bulunan lüks bir otelde meydana geldi. Yılbaşı eğlencesi için otelde yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı konser düzenlendi. Çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu yaklaşık 30 kişi alkolden etkilendi. Aşırı alkol alan gençler ilerleyen saatlerde baygınlık geçirdi. Otel çalışanlarının ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Alkolden etkilenen şahıslar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

POLİS KAVGAYI AYIRMAKTA ZORLANDI

Otel bahçesine gelen iki grup arasında çıkan tartışma büyüyerek tekme tokatlı kavgaya dönüştü. Olay yerindeki polis ekipleri kavgayı ayırmakta güçlük çekti. Polis ekiplerinin uzun süren çabaları sonucu sakinleştirilen alkollü gençler bölgeden uzaklaştırıldı. Ayakta durmakta güçlük çeken bazı şahıslar da otel görevlerinin yardımıyla bölgeden uzaklaştırıldı. Bazı görgü tanıkları, “Yılbaşı gecesi eğlenmişler, aşırı alkol almışlar ayakta duramıyorlar. Olay bu hale geldi" dedi.

AYAKTA DURAMADILAR

İstanbul'da yılbaşı kutlamaları coşkuyla geçti. Eğlence mekanlarına akın eden vatandaşlardan bazıları alkolün dozunu kaçırınca hastanelik oldu. Aşırı alkolden ayakta duramaz hale gelen vatandaşlara acil servislerde müdahale edildi.

İstanbul'da yılbaşı kutlamalarının merkezi Taksim Meydanı ve Nişantaşı oldu ancak birçok noktada vatandaşlar yeni yılı eğelenerek karşıladı. Eğlence sırasında aşırı alkol alanlardan bazıları ise hastanelik oldu. Ambulanslarla hastanelere kaldırılan alkolzedelere acil servislerde müdahale edildi.

Kadıköy'de alkolün dozunu kaçıran bir genç de Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne getirildi. Gencin ayakta durmakta zorlandığı gözlendi. Buna rağmen hastaneye girmek istemeyen genci acil servise almak zor olunca, genç bir bankın üzerinde uykuya daldı.

TEKMELER HAVADA UCUŞTU

Taksim'deki bir barda iki grup arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada yumruk ve tekmeler havada uçuştu. Polis tarafları güçlükle ayırdı.

Yılbaşı kutlamalarının yapıldığı Taksim'de zaman zaman kavgalar da yaşandı. Mis Sokak'taki bir barda iki grup arasında yaşanan tartışma kavgaya dönüştü. Kadınların da karıştığı kavgada yumruklar ve tekmeler konuştu. Alkolün etkisiyle kontrolden çıkan taraflar, iş yerlerinin camlarına ve masalarına zarar verdi. Polis kavgaya kısa sürede müdahale etti. Polisin ayırdığı kişiler gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

YOL ORTASINDA ANKARA HAVASI

Yeni yıla girilen ilk dakikalarda Ankara’da alkollü gençler trafiğin ortasında araçlarını durdurup Ankara havası eşliğinde oynadı.

Yenimahalle İvedik Caddesi üzerinde araçlarını durdurup bagaj kapısını açan 4 kafadar araçlarından yükselen yüksek müzik eşliğinde oynamaya başladı. Kaldırımda durup bakanların ve araçlarıyla yoldan geçenlerin şaşkın bakışlarına rağmen gençler Ankara havaları eşliğinde oyunlarına devam etti.

Bir süre sonra gençlerden 2’si araçlarına binerken diğer bir genç araca binmek istemeyen arkadaşını zorla araca bindirdi. Araçlarına binen gençler hızla olay yerinden ayrıldı.