BIST 10.891
DOLAR 32,94
EURO 35,76
ALTIN 2.529,05
HABER /  GÜNCEL

Alkollü şahıs dehşet saçtı

Alkolü fazla kaçıran şahıs, pompalı tüfekle tanımadığı bir ailenin evine ateş açarken, biber gazıyla etkisiz hale getirildi.

Abone ol

Balıkesir'de alkolü fazla kaçıran şahıs, pompalı tüfekle tanımadığı bir ailenin evine ateş açarken, biber gazıyla etkisiz hale getirilerek yakalandı.

Hacı İsmail Mahallesi Alkan Sokak'ta meydana gelen olayda, M.Ç. (35) ve E.K. (22), camlarının kırılması üzerine dışarı koştu. Karşılarında elinde pompali tüfek bulunan tanımadıkları birini gören M.Ç. ve E.K. hemen polisi aradı. Bu sırada eve ateş açan şahıs, silahın dipçiğiyle evin kapı camını da kırdı.

İhbarın ardından olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Adının İ.Ç. (30) olduğu bildirilen şüpheli şahıs, olay yerine gelen polis otosuna silahını doğrultup tetiğe bastı. Silah şans eseri ateş almazken, güvenlik tedbiri alan polisler gaz sıkarak şahsı etkisiz hale getirdi. Eli silahlı şahsı hiç tanımadıklarını ve aralarında bir mesele olmadığını belirten mağdurların evinde maddi zarar meydana geldiği belirlendi.

İ.Ç.'nin doktor kontrolünde aşırıcı derecede alkollü olduğu tespit edildi. M.Ç. ve E.K. ile beraber, kendilerine silah doğrultulan H.A. (35), H.D. (39), VE H.M.H. (33) isimli polis memurları da İ.Ç.'den şikayetçi oldu. Suç aleti silahın da ele geçirildiği olayla ilgili savcılık tahkikatı sürüyor.