BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,83
ALTIN 2.391,96
HABER /  GÜNCEL

Alkollü kadın ortalığı birbirine kattı

Bursa'da aşırı derecede alkollü olan Gülnur Avcu (35), kendini araçların önüne atarak ölmek istedi.

Abone ol

Kendisini ikna etmek isteyen polislere de hakaretler yağdıran alkollü kadın, bir saat süren ikna çalışmalarının ardından ambulans ile hastaneye götürülerek tedavi altına alındı.

Sabaha karşı, Merkez Osmangazi ilçesi Altıparmak Mahallesi Stadyum Kavşağı'nda aşırı alkollü bir kadının trafiği tehlikeye düşürdüğü ihbarını alan polis ekipleri harekete geçti. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri,  "Hayattan bıktım ölmek istiyorum"  diyen iki çocuk annesi 35 yaşındaki  Gülnur Avcu'yu (35) ikna etmeye çalıştı. Araçların önüne atlayan  Gülnur Avcu kendisini yol kenarına alan polis ekiplerine "Beni niye kurtarmak için çalışıyorsunuz, sizin başka işiniz yok mu ?"  diye tepki gösterdi.

ÖLMEK İSTİYORUM DEYİP POLİSLERE KÜFÜR ETTİ

Sinir krizi geçirip ağlamaya başlayan Gülnur Avcu, kendisini ikna etmeye çalışan polislere hakaretler yağdırdı. Polislerin ikna etmeye çalıştığı sırada oturduğu yerden kalkan Avcu,  koşarak kendisini yoldan geçmekte olan Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne ait yolcu otobüsünün önüne atlamaya çalıştı. Polisler bu sırada şoföre bağırarak otobüsü durması istedi. Polislerin çabası sonucu otobüsün altında kalmaktan kurtulan Avcu, tekrar yol kenarına alındı. Polis memurları "Lütfen kendinize zarar vermeyin, nereye gidecekseniz söyleyin taksi ile veya ekip arabasıyla sizi gideceğiniz yere götürelim" dedi.

ARACIN ÖNÜNE ATLAMAK İSTEDİ

Polisleri dinlemeyen  Avcu, tekrar yola fırlayıp  başka bir aracın önüne atlamak isterken baygınlık geçirdi. Polisler ekipleri  bu sırada yolu bir süreliğini  trafiğe kapatırken alkollü kadını da  tekrar yol kenarına aldı.  Polisler kadına su vererek onu ayıltmaya çalıştı. Yaklaşık bir saat süren ikna çalışmalarının ardından alkollü kadın, polisler tarafından olay yerine çağırılan 112 Acil Servis Ambulansı ile Muradiye Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı