BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Alkol aldı intihara kalkıştı!

Tire'de meydana gelen intihar girişiminde R.D adlı şahıs ruhsatsız tabancasıyla havaya birkaç el ateş ettikten sonra, silahı kendi kafasına doğrultarak ateşledi.

Abone ol

Kafasından aldığı tek kurşunla ağır yaralanan R.D kaldırıldığı Ege Üniversitesi'nde tedavi altına alındı.

Tire'de meydana gelen intihar girişiminde, R.D (33), adlı şahıs silahıyla kendisini vurarak ölmek istedi. Şahıs, yanında taşıdığı 7.65'lik ruhsatsız silahını alkol aldığı barın önünde havaya birkaç el ateş ettikten sonra kendi başına dayayarak, tetiği çekti.

Görgü tanıklarının ifadesine göre, havaya birkaç el ateş eden genç adam daha sonra silahı kendi kafasına doğrultarak, tereddüt etmeden ateşledi. Yakın mesafeden başına aldığı kurşun yarasıyla, kanlar içinde yere düşen R.D'ye ilk müdahale bar müşterilerinden geldi.

Genç adam için hemen ambulans çağırıldı. Ancak, dakikalar geçtikçe kan kaybeden ve sağlık durumu ağırlaşan R.D, pazarcılara ait arkası açık bir kamyonetle, Tire Ertuğrul Aker Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne götürülerek, tedavi altına alındı.

Kurşunun başının sağ yanından girip, sol yanından çıktığı belirlenen genç adam daha sonra ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralının sağlık durumunun son derece ciddi olduğu ve hayati tehlikeyi atlatamadığı bildirildi. Bar müşterileri ise, olayın son derece hızlı gerçekleştiğini belirterek, "Ne olduğunu bizlerde anlayamadık. R.D, bir anda silahı kendi kafasına dayayarak tetiğe asıldı. Sorununun ne olduğunu bilmiyoruz. Ancak, kendisi son zamanlarda oldukça sinirliydi" dediler.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.