BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Cenaze yüzünden birbirlerine girdiler!

Kazada feci şekilde can veren gurbetçi ailenin cenazelerinin teslim alınması sırasında arbede çıktı...

Abone ol

Afyonkarahisar'da trafik kazasında feci şekilde hayatını kaybeden Danimarkalı gurbetçilerin, Afyonkarahisar Kocatepe Devlet Hastanesi'ndeki cenazelerinin teslim alınması sırasında 2 aile arasında arbede yaşandı.

Kazada hayatını kaybeden Sudenaz Baydak (1) Afyonkarahisar Kocatepe Devlet Hastanesi'nden, Yaren Bayhan'da (11) Çay Devlet Hastanesi'nden sabah Diyanet Vakfı'na ait cenaze aracı ile Sivas'ın Şarkışla ilçesine gönderildi. Çay Devlet Hastanesi'ndeki baba Ömer Baydak ise öğle saatlerinde Sivas merkeze gönderildi. Sudenaz Baydak ve Yaren Bayhan Sivas'ın Şarkışla ilçesinde, Ömer Baydak ise Sivas merkezde toprağa verilecek.

İKİ AİLE ARASINDA ARBEDE YAŞANDI

Semih Baydak ve Serhan Baydak'ın cenazelerinin teslimi sırasında esnasında arbede yaşandı. Ömer Baydak'ın ayrıldığı eşi Nevin Baydak, çocuklarının cenazelerini Sivas'a değil İzmir'e, Ömer Baydak'ın yakınlarının da cenazeleri Sivas'a götüreceklerini söyleyince ortalık gerildi. Savcılık, Ömer Baydak ve Nevin Baydak Türkiye'de resmi olarak boşanmadıkları için çocukların cenazelerini Nevin Baydak'a verdi. Nevin Baydak, Çay Devlet Hastanesi'nden oğlu Serhan Baydak'ın cenazesini aldıktan sonra diğer oğlu Semih Baydak'ın (15) cenazesini almak için Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne geldi. Burada, Semih ve Serhan'ın cenazelerini Sivas'a götürmek isteyen Ömer Baydak'ın yakınları ile Nevin Baydak'ın ailesi arasında arbede yaşandı. Polis ve vatandaşlar kavga eden 2 aileyi güçlükle ayırdı. Kavga yatıştırıldıktan sonra Semih ve Serhan'ın cenazeleri İzmir'e götürülmek üzere Nevin Baydak'a teslim edildi. Semih ve Serhan İzmir'in Buca ilçesinde toprağa verilecek. 

KAZADA 4'Ü ÇOCUK 5 KİŞİ ÖLDÜ

Afyonkarahisar'da meydana gelen feci kazada Danimarkalı 4'ü çocuk 5 gurbetçi hayatını kaybetmiş, 2 kişide yaralanmıştı. Kazada, Ömer Baydak (38), Sudenaz Baydak (1), Yaren Bayhan (11), Serhan Baydak (8) ve Semih Baydak (15) hayatını kaybetti. Hatun Bayhan (46) ve Serdar Tolga Baydak da (14) yaralandı. Yaralılar Hatun Bayhan ve Serdar Tolga Baydak'ın Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Ahmet Necdet Sezer Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavilerine devam ediliyor.