BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MAGAZİN

Ali Taran Ayşe Özyılmazel hikayesinde bomba açıklama

Ayşe Özyılmazel'in öfke kustuğu eski eşi Ali Taran’ın, kanserden dolayı vefat eden eşinin kız kardeşi, Özyılmazel ile ilgili çok konuşulacak açıklamalar yaptı.

Abone ol

Ayşe Özyılmazel'in geçtiğimiz günlerde çok sert mesajlar verdiği Ali Taran’ın, eski eşi Selma Ann Desmond’un kız kardeşi Neriman Erman, Ayşe Özyılmazel ile ilgili çok sert açıklamalar yaptı.

Neriman Erman, 'Söylemezsem Olmaz' programına telefonla bağlanarak Ayşe Özyılmazel ile ilgili ses getirecek ifadeler kullandı. Erman, 'Türkiye'de kadın olmak zor derken bir başka kadına o zorluğu yaşattığı Ayşe Hanım. Ablam asla Ayşe Hanım'a beddua etmedi, o inançlı bir insandı' diye konuştu.

"4 YIL SONRA İNSANIN AKLI BAŞINA GELMEZ Mİ?"

Erman, Özyılmazel'in Taran ile ilgili sert açıklamaları hakkında "Bir atı zorla suya götürebilirsiniz ama ona zorla su içeremezsiniz. Hiç kimse kimseye bir şeyi zorla yaptırmadı. Yani Ali, Ayşe'yi evliliğe zorlamadı. Ayşe Hanım konuşmalarıyla bana bunu hissettirdi, farklı değer yargıları farklı beklentileri var. Üzüldüğü şey bile kendine. 4 yıl sonra insanın aklı başına gelmez mi? Demez mi ki ben bir kadına ne yaptım?" şeklinde konuştu.


'BU OLAYDA AYŞE HANIM'IN PAYI VAR'

Erman, ablasının kanserle boğuştuğu günlerde Taran ile evlenen Özyılmazel için 'Selma herkesi etrafından uzaklaştırdı bütün bunu yalnız yaşadı. Bu süreci kendi başına atlatmaya çalıştı ama atlatamadı. Beklenen tepkiler vardır; Selma ortalığı yaksın yıksın ama o tam aksini yapıp görmezden geldi. Keşke paylaşmış olsaydı ve rahatlasaydı. Hiç kötü bir laf etmedi. Sadece Ayşe'ye 'Ayşe sen hasta olma' dedi. Ayşe Hanım bu açıklamayı yapmasa bu konu konuşulmayacaktı. biz böyle konuların peşinde değiliz. Ayşe Hanım bana göre bu hikâyede hasta bir kadının hasta kocasına sanki bir avı zayıf düşer de zamanını bekler gibi..." dedi.