BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Ali Şenden Hakana övgü

Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen, “Hakan Şükür, Türkiye'nin en büyük futbolcusu” dedi.

Abone ol

A Millilerin dün akşam EURO 2008 eleme grubu maçında Moldova'yı 5-0 yenerek üçte üç yapması ve Hakan Şükür'ün dört gol kaydetmesi büyük sevinç yaşatırken, Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Ali Şen, “Hakan Şükür, Türkiye'nin en büyük futbolcusu” dedi.

Bodrum'daki yazlığında konuştuğumuz Şen, Moldova maçından bir gün önce Hakan Şükür'e telefonla mesaj çekip başarı dilediğini belirterek, “Hakan çok etkilenmiş. Moldova maçının devre arasında kaşla göz arasında bana mesaj göndermiş. Mesajda, (Baba bu goller sana hediye. Allah senden razı olsun. Hakan Şükür) yazıyordu. Bu herhalde dünya futbol tarihinde bir ilktir. Ne zaman vakit buldu. Futbolcu soyunma odasına gittiği zaman vakti yoktur yani. Tuvalete gider, teknik direktörünü dinlemeye başlar. Kaşla göz arasında bana mesaj göndermiş. Attığı gollerden dolayı çok mutlu olmuş. Tabii ben de çok mutlu oldum. Bütün Türkiye mutlu oldu” dedi.

Kırk yıldır Türk futbolunun içinde olduğunu, sporcuları her zaman desteklediğini belirten Şen, “Hakan Şükür çok düzgün bir insan. İyi bir aile reisi, iyi bir baba ve müthiş bir futbolcu. Türkiye'nin en büyük futbolcusu. Ben, bunu yıllardır söylüyorum. Fenerbahçe'de başkanlık yaparken de aynı şeyi söylüyordum. Hakan, (A) Milli Takım'ın en çok gol atan ve vazgeçilmez ismi. Hakan Şükür, Türk gençliğinin idolü, kahramanı” diye konuştu.