BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Ali Güneş penaltıyı itiraf etti

Kasımpaşalı futbolcu Ali Güneş maçın ardından yaptığı açıklamada o pozisyonla ilgili itirafta bulundu.

Abone ol

Kasımpaşa-Galatasaray maçına hakem İlker Meral damgasını vurdu.

Meral, 8. dakikada gelişen Galatasaray atağında Elano'nun kaleciyi geçen şutunu çizgi üzerinde eliyle çıkaran Kasımpaşalı Ali Güneş'in pozisyonunu süzemedi.

Kasımpaşa-Galatasaray maçının 8. dakikasında kaleciyi geçen Baros, topu boştaki Elano'nun önüne çıkardı. Elano'nun vuruşunda kale çizgisi üzerinde bulunan Ali Güneş, sağ tarafına doğru uzanarak topu eliyle çeldi. Hakem Meral, bu pozisyonda korner kararı verince, sarı kırmızılı futbolcuların neredeyse tamamı hakeme itirazda bulundu, ancak karar değişmedi.

GÜNEŞ: KIRMIZI KART VE PENALTI OLMALIYDI

Ali Güneş, Elano'nun yaptığı aşırtma vuruşta, topu kafasıyla çıkarmak için uzandığını anlatarak, ''Kafamla uzanamadığım için elle müdahale etmek zorunda kaldım. Sonuçta yalan söylemeye gerek yok. Herkesin gördüğü bir pozisyondu. Normal kurallar gereği kırmızı kart ve penaltıydı sonucu'' dedi.

Kasımpaşalı futbolcu, karşılaşmanın ikinci yarısında Kewell'ı düşürdüğü için sarı kart gördüğü pozisyonla ilgili olarak da, ''O pozisyonun kırmızı kart olduğunu sanmıyorum. Çünkü hafif kaleye çaprazdı. Bir de o pozisyonda onu yakalayabilirdim diye düşünüyorum'' diye konuştu.

Hakemle topa eliyle müdahale ettiği pozisyon hakkında bir görüşme yapmadığını belirten Ali Güneş, ''Ama Arda geldi sordu. Ben de ona el olduğunu söyledim'' dedi