BIST 10.148
DOLAR 32,23
EURO 35,00
ALTIN 2.448,12
HABER /  SPOR

Alexe 3 talip daha çıktı

Hertha Berlin’den sonra Brezilya’nın köklü takımının da Alex’e talip olduğu ve yıllık 2 milyon doları gözden çıkardığı belirlendi.

Abone ol Teklif yaptılar

Menaceri Juan Figer ile yapılan görüşmelerde belirli bir mesafe katedilmesine karşın, henüz sözleşme yenilemeyen ve Almanya’nın Hertha Berlin takımı tarafından resmen istenen Alex’te yeni bir gelişme. Brezilya’nın köklü kulüplerinden Sao Paulo da, Sambacı’yı kadrosuna katmak için harekete geçti. Brezilyalı yöneticiler, “Fenerbahçe’den aldığın yıllık 2 milyon doları biz de veririz. Seni Sao Paulo’da görmek istiyoruz'' diyerek Alex’e teklif yaptı.

İsteyenleri çok

Sadece Sao Paulo değil, eski takımı Cruzeiro’nın yanı sıra Santos’un da talip olduğu Alex’in, “Fenerbahçe’yle görüşmeden transfer konusunda konuşmak istemiyorum'' dediği öğrenildi. Bu arada Sambacı’nın transferi daha önce gündeme geldiğinde Brezilya basını, kendisine talip olan kulüplerin yöneticilerine, “Kulüpleriniz batakta. Siz Alex’e yıllık 2 milyon değil, 500 bin dolar bile ödeyemezsiniz'' eleştirisinde bulunmuştu.

Fanatik