BIST 10.056
DOLAR 32,24
EURO 34,82
ALTIN 2.430,94
HABER /  GÜNCEL

Alex soyunma odasında itiraf etti

Samsun'da Nobre'nin kendini bırakmasıyla kazanılan penaltıyı kaçıran Alex'in, devre arasında soyunma odasında ilginç bir itirafta bulunduğu ortaya çıktı.

Abone ol

Fenerbahçe Başkanı, Galatasaray tribünlerinde kendisine yönelik küfürlere tepki gösterdi, "Münferit değil, koro halinde bunu yapıyorlar. Kimsenin kılı kıpırdamıyor. Yayıncı kuruluş bile sesi kısmak zorunda kaldı" diye konuştu

Sarı-lacivertli kulüpte, başta Başkan Aziz Yıldırım ile kardeşi Ali Yıldırım olmak üzere tüm yöneticiler, Galatasaray tribünlerinin küfürlü şarkılar bestelemesine ve bu eyleme "dur" denilmemesine tepki gösterdi.

Galatasaray'ın, Gaziantepspor ile oynadığı maçı televizyondan izleyen ve kendisine yönelik küfürler nedeniyle oldukça üzülen Yıldırım, "Münferit değil, korolar halinde bana küfür ediliyor, kimsenin kılı kıpırdamıyor. Başka bir maçta Galatasaray tribünlerinin bana küfür etmesi nasıl izah edilebilir? Öyle şiddetli küfür var ki, yayıncı kuruluş dayanamayıp, televizyon yayınının sesini kısarak, küfürlerin evlere girmesini önlemek zorunda kaldı" dedi.

İsyan ettiler!

Başkan Yıldırım'ın kardeşi Ali Yıldırım da sarı-kırmızılı tribünlerden yükselen küfürlere değinerek, "Hiç kimse bu olanı biteni yazmıyor. Siz gazeteciler, Mahmut Uslu'nun küfür ettiğini yazıyorsunuz, ama başkanımıza edilen toplu küfürleri kaleme almıyorsunuz" açıklamasını yaptı.

İkinci Başkan Nihat Özdemir ise yapılan küfürlerin ağırlarına gittiğini belirtip, "Gelip karşımıza çıkıp, yüzümüze küfür edemeyecek kadar cesaretsizler. Çıkıp, tribünlerde topluca küfür ediyorlar. Kendilerini gizliyorlar, kimse de 'dur' demiyor" ifadelerini kullandı.

Bilerek kaçırmış!

Samsun'da Nobre'nin kendini bırakmasıyla kazanılan penaltıyı kaçıran Alex'in, devre arasında soyunma odasında ilginç bir itirafta bulunduğu ortaya çıktı. Daum ile görüşen Brezilyalı yıldızın, atışı bilerek kaçırdığını, penaltının ardından vicdani rahatsızlık duyup, topu kalecinin yattığı yöne doğru vurduğunu söyledi.

Haber: Yusuf Kobal
Kaynak: