BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,68
ALTIN 2.500,04
HABER /  GÜNCEL

Albayrak'tan cemaat için ağır yazı

Yazar Hakan Albayrak, bugünkü yazısında binlerce kişinin dinlendiği Selam Terör örgütü soruşturmasında ilginç bir ayrıntıyı aktardı.

Abone ol

Binlerce kişinin 3 yıldır dinlendiği telekulak skandalında çarpıcı ayrıntı. Mavi Marmara şehitlerinin yakınların da dinlendiği ve takip edildiği ortaya çıktı. 

Bu bilgiyi bugünkü köşesinde yazan Star si yazarı , "Bunun, “İsrail öyle istediği için”den başka izahı olabilir mi?" diye sordu.

Star ve Yeni Şafak gazetelerinin kamuoyuna duyurduğu "paralel yapı 7 bin kişiyi dinledi" haberinin yankıları sürüyor. "Selam terör örgütü" adı altında dinlenen kişi sayısı resmi olarak 2280 olarak açıklandı. Dinlenenler incelendiğinde şaşırtan ayrıntılar ortaya çıktı.

İşte bu detayı "İsrail uğrunda 'şehit' olmak" başlıklı yazısında ele alan Hakan Albayrak, cemaati kızdıracak bir yazı kaleme aldı:

"SAPIK AMERİKAN TARİKATI MISINZ SİZ?"

"Devlet kadrolarındaki Fethullah Gülen Cephesi neferleri, liderlerine yazdıkları bağlılık mektuplarında, her vazifeye canla başla hazır olduklarını belirttikten hemen sonra, ‘şehitliğe’ de hazır olduklarını ifade ediyorlar.

Hepsinin aynı ifadeleri kullanmalarından anlıyoruz ki, onlara bu mektupları yazdıran irade öyle emir buyurmuş.

Ne acayip şey.

Ne acayip bir şehitlik anlayışı.

Bunların kavgası Başbakan Erdoğan’la, Erdoğan’ı sevenlerle, bizlerle...

‘Türkiye yükselsin, Türkiye ile beraber bütün İslam dünyası yükselsin’ diyenlerle...

İsrail’in nefret ettiği adamlarla...

“Selam Terör Örgütü” soruşturmasında Mavi Marmara şehitlerinin ailelerini bile takibe almışlar.

Bunun, “İsrail öyle istediği için”den başka izahı olabilir mi?

Allah yolunda mazlumların yardımına koşarken Mavi Marmara’da İsrailli korsanlar tarafından katledilen yiğitlerin şehitliğini beğenmeyenler, İsrail’in ve diğer zalimlerin yolunda Müslümanların hürriyetine, haysiyetine, şerefine kastetmenin ödülü olarak ‘şehitlik’ mertebesine ulaşabileceklerini düşünüyorlar.

Yuh ulan yuh!

Sapık Amerikan tarikatı mısınız, nesiniz?"