BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,90
ALTIN 2.437,62
HABER /  EKONOMİ

Albayrak'tan açık mesaj! Defolsun gitsin

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, birlik mesajı vererek; ''tek millete kim karşı çıkıyorsa, defolsun gitsin. Kimse kusura bakmasın, biz bu bayrağa yüzyıllardır el değdirmedik, yere düşürmedik'' dedi

Abone ol

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Mimar ve Mühendisler Grubu'nun (MMG) düzenlediği çalıştayına katıldı. Albayrak, burada yaptığı konuşmada dünyayı zor günlerin beklediğini ifade ederek, ''Andersen'den masallar dönemi bitti'' dedi.

Bakan Albayrak, hem gücün hem de zenginliği Batı'dan Doğu'ya kaydığını söylerek, dünyada yeni bir dönemin başladığını ifade etti. Albayrak, şöyle konuştu:

ARTIK MASALLAR DÖNEMİ BİTTİ

"Andersen'den masallar dönemi bitti. Biz artık yaşayarak öğreniyoruz. Yüzyıllardır bu topraklardaki darbe girişimi ilk defa başarısız oldu. Bu millet artık öyle cesaretli ve farkında ki sahip olduğu kazanımlara başta da lideri olmak üzere sahip çıkıyor, Elhamdülillah.''

TÜRKİYE'NİN ÖNÜNDE KRİTİK BİR 10 YIL VAR

Bakan Albayrak ayrıca, Türkiye'nin önünde kritik bir '10 yıllık süreç' olduğunu ifade ederek, bu sürecin başarıyla atlatılması halinde içinde bulunduğumuz yüzyılın gidişatını etkileyeceği görüşünde bulundu.

TEK MİLLETE KARŞI ÇIKAN VARSA DEFOLSUN GİTSİN

Tek millete kim karşı çıkıyorsa, defolsun gitsin. Kimse kusura bakmasın, biz bu bayrağa yüzyıllardır el değdirmedik, yere düşürmedik. Onlar başta olmak üzere, ülkeyi bölmeye çalışan terör örgütlerini dağlarda inlerine gömdük. Bu bayrağa el uzatanları da aynı şekilde gömmeye hazırız. Eğer bu anayasa ile ülke bölünecek olsa, en ön safta Kandil olur, FETÖ olur. Kusura bakmayın bu toprağın santiminde gözü olanı gömeriz. Aksini söyleyen defolsun gitsin."