BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

17 Nisan Pazartesi günü okullar ve üniversiteler tatil mi? Bakan duyurdu!

17 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi? MEB Bakanlığı kararını açıkladı. Katıldığı bir toplantıda öğrencilerin merak ettiği konuya açıklık getiren Bakan Yılmaz, 17 Nisan'da okullar tatil mi sorusuna yanıt verdi.

Abone ol

17 Nisan tatil mi sorusu, öğrenciler kadar öğretmen ve veliler tarafından da araştırma konusu oldu. Sandıkların başında görevli olarak bekleyecek olan öğretmenlerin yorucu mesaisi ve okulların tertibinin bozulması nedeniyle 17 Nisan Pazartesi gününün tatil ilan edildiğini ifade eden Bakan Yılmaz, konuyla ilgili açıklama yaptı. Peki, 17 Nisan Pazartesi günü üniversiteler de tatil edilecek mi? İşte, merakla araştırılan konunun detayları

17 Nisan pazartesi günü okulların tatil olmasıyla ilgili açıklama yapan Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, "16 Nisan'da halk oylamasını yapıyoruz, sandık kurullarında birçok öğretmenimiz görev almakta. Sayımların sağlıklı olabilmesi için, yapılacak itirazların da yine sağlıklı şekilde neticelenebilmesi için, aynı zamanda okullarımızda düzenin sağlanması ve temizliğinin hakkıyla yerine getirilebilmesi için Başbakan'ımızın talimatıyla 17 Nisan'ı tatil etme kararı aldık" dedi.

 Öte yandan üniversite öğrencileri tarafından merak edilen 17 Nisan'da üniversiteler tatil mi sorusuna ise henüz bir açıklama getirilmedi.

17 Nisan'da okullar tatil mi MEB son dakika kararı