BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Albayrak Ulusoyu topa tuttu

Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, TFF Başkanı Ulusoy'a adalet çağrısı yaptı

Abone ol

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, daha önce genel kurulda aday olmayacağı yönündeki kararında bir değişiklik olmadığını söyledi.

Nuri Albayrak, başkanlığa adaylığı konusundaki kararı verdiğini ve açıkladığını ifade ederek, ''Kararımda herhangi bir değişiklik yok. Yeni gelecek olan yönetimin Trabzonspor'a ve Türk futboluna hayırlı uğurlu olmasını diliyorum'' dedi.

Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'u Trabzonlu diye desteklediklerini ve ondan yalnızca adalet beklediklerini ifade eden Albayrak, ''En büyük güç adalettir. Ama şu anda Ulusoy federasyonu adaletten sapmış ve çok güçsüz kalmıştır. Tek kişi de olsanız adilseniz güçlüsünüz. Ama biz ilk başladığımızda 15 kulüptük Ulusoy'u destekleyen. Şimdi 2-3'lere düştü'' diye konuştu.

UMUT'TAN REKOR GOL

Trabzonspor'un golcü oyuncusu Umut Bulut, lig tarihinin en erken gollerinden birini bu maçta 17. saniyede attı. 2005-2006 sezonunda Sivasspor-Kayserispor maçında, şu anda Fenerbahçe'de forma giyen Kayserisporlu İlhan Parlak, 15. saniyede rakip fileleri havalandırmıştı.

GÖKDENİZ, SUSKUNLUĞUNU BOZDU

Trabzonspor'un golcü oyuncusu Gökdeniz Karadeniz, gol özlemine son verdi. Ligde son 5 maçta gol atamayan Gökdeniz, Gaziantepspor'a 2 gol atarak gol sayısını 8'e çıkardı. Trabzonspor, ligde de 3 haftalık bir aradan sonra galibiyet elde etti.

Bu arada karşılaşmanın 75. dakikasında De Nigris'in darbesiyle sağ kaşında açılma olan ve hastaneye kaldırılan Tolga Seyhan'ın durumunun iyi olduğu bildirildi.