BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Futbola polis müdahalesi

Burdurspor Muğlaspor arasında oynanan karşılaşmaya polis müdahale etti

Abone ol

Burdurspor Muğlaspor arasında oynanan karşılaşmada hakemin çabaları oyuncuları ayırmaya yetmeyince, polis müdahale etti. Hakemin isteği üzerine sporcuları ayırmaya çalışan polislere Muğlasporlu oyuncu ve yöneticiler karşı çıkınca maç 7 dakika durdu.

Türkiye 3. Futbol Ligi 3. Grup'ta mücadele veren Yeni Burdur Gençlikspor ile Muğlaspor, Gazi Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geldi. Maçın 8. dakikasında Burdurspor 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra maç zaman zaman gerginleşti. Dakikalar 30'u gösterdiğinde rakibine faul yapan Muğlaspor'un 8 numaralı oyuncusu Taha kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Ancak gerginlik son bulmadı.

Kararı beğenmeyen Muğlaspor teknik heyeti ve oyuncuları hakem ve rakip oyuncuların üzerine yürüdü. Bir anda karışan sahada çıkan olayları önlemek güç oldu. İki tarafın oyuncularını ayırmak bir türlü mümkün olmayınca hakem emniyet güçlerinden yardım istedi. Sahaya giren polisler, iki tarafın oyuncuları ayırmaya çalıştı. Aynı zamanda kırmızı kart gören Taha'yı saha dışına çıkarmaya çalıştı. Ancak polisin müdahalesini istemeyen Muğlasporlu oyuncular, bu kez emniyet güçleri ile gerginlik çıkarttı.

Bazı polis memurlarını ablukaya alan oyuncular, diğer polislerin müdahalesi ile dağıtıldı. Bu olaylar sırasında Muğlaspor'un Yönetim Kurulu Başkanı da yetkisiz bir şekilde sahaya girerek tartışmalara müdahil oldu. Yaklaşık 7 dakika süren gerginliklerin sonunda maç yeniden başladı.