BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,90
ALTIN 2.439,25
HABER /  GÜNCEL

Alara-Cem Uzan çifti AIDS olmuş

Milyon dolarlık evlilik sözleşmesi, Alara Uzan'ın aldattığı dedikoduları... Bunların hepsine kızkardeş Seben Koçibey cevap verdi!

Abone ol

Eşi Cem Uzan'ı aldattığı iddialarıyla gündeme gelen Alara Uzan'ın kızkardeşi Seben Koçibey, ablası ile ilgili iddiaları yalanlayarak, "Zaten biliyorsunuz karı koca AIDS de olmuşlardı! İkide bir Amerika’ya gidip kanları değişiyordu! O ne kadar gerçekse, bu da o kadar gerçek. Gülüp geçiyoruz" dedi. 

Cem Uzan'ın ticaret hayatında yaşadığı problemlerin ardından eşi ve çocukları ile birlikte Fransa'ya iltica etmesi ve son olarak Uzan çiftinin boşanacakları haberleri neredeyse her gün gündeme başka bir boyutu ile geliyor.

İki gündür evlilik öncesi yaptıkları milyon dolarlık sözleşme ile gündeme gelen Uzan çiftinin boşanmaları hakkında çıkan haberlerin yanında Alara Uzan'ın Cem Uzan'ı aldattığı iddiası olaya eklenen son boyut oldu. Alara Uzan ve Cem Uzan şimdilik çıkan dedikodular hakkında sessiz kalmayı tercih ediyorlar.

4 KORUMAYLA ALDATMA MI OLUR?

Hürriyet Gazetesi yazarı Ayşe Arman, Alara Uzan'ın kızkardeşi Seben Koçibey ile yaptığı röportajda bu iddialara cevap aradı.

Ablanızın özel hayatıyla ilgili de bir sürü şey yazılıp çiziliyor bu ara. Yok, Yunanlı bir futbolcuyla gizli ilişkisi varmış, yok boşanmak üzereymiş...

- Tamamen saçmalık. Kötü niyetten üretilmiş dedikodular. Biri bir şey söylüyor, diğeri üzerine koyuyor. 4 tane koruma ile gizli ilişki mi yaşanır Allah aşkına? Zaten biliyorsunuz karı koca AIDS de olmuşlardı! İkide bir Amerika’ya gidip kanları değişiyordu! O ne kadar gerçekse, bu da o kadar gerçek. Gülüp geçiyoruz.