BIST 10.159
DOLAR 32,12
EURO 35,12
ALTIN 2.469,07
HABER /  GÜNCEL

Alanya'da fuhuş baskını!

Alanya'da fuhuşa aracılık yaptıkları iddia edilen 3 şüpheli gözaltına alındı

Abone ol

Alanya'da bir ihbarı değerlendiren polis, fuhuşa aracılık ettikleri öne sürülen kişileri takibe aldı. Asayiş Büro Amirliği Ahlak Masası ekipleri Oba Caddesi'ndeki bir apart oteli üç gün süreyle izledi.

Otelden aldıkları yabancı uyruklu kadınları 07 HED 17 plakalı otomobille Tosmur Beldesi Kerimcik Sokak'taki apartman dairesine götüren 39 yaşındaki Nuri B'yi takip eden ekipler, daha sonra binaya baskın düzenledi.

Baskında fuhuşa aracılık ettikleri öne sürülen Nuri B., 43 yaşındaki Yakup G., 45 yaşındaki Cahit K. ile fuhuş yaptıkları ileri sürülen Gürcistan uyruklu Maia J. (38), Eteri G. (50), Nino T. (34), Tinatin M. (32), Rita T. (33) ile Seval Ö, (34) yakalandı.

GAZETECİLERE TEPKİ GÖSTERDİLER

Fuhuş yaptıkları iddia edilen 6 kadın, bulaşıcı hastalık taşıyıp taşımadıklarının belirlenmesi için Alanya Devlet Hastanesi'ne gönderildi. Kadınlar, Emniyet Müdürlüğü'nden çıkarılırken, kendilerini görüntüleyen gazetecilere sözle ve el hareketleriyle tepki gösterdi. Yabancı uyruklu kadınlar, sağlık kontrolünün ardından, sınır dışı edilmek üzere Yabancılar Şubesi'ne gütürülürken, gözaltındaki 3 şüphelinin sorgularının ardından adliyeye sevk edilecekleri belirtildi.