BIST 10.004
DOLAR 32,37
EURO 34,76
ALTIN 2.428,50
HABER /  GÜNCEL

Alacağını istedi kalbine bıçak saplandı

750 liralık alacağını istemek için ortağının yanına gitti. Ama olay kanlı bitti. O toprağa gitti, ortağı hapishaneye!

Abone ol

Adana'da oturan 28 yaşındaki Erkan Kutluana, 750 TL alacak konusunda tartıştığı ortağı inşaat işçisi 48 yaşındaki Gani Güven'i kalbinden bıçaklayarak öldürdü.

Olay, Kazım Başer Mahallesi, Ege Bagatur Bulvarı üzerinde dün saat 22.30 sıralarında meydana geldi. Aynı inşaatta ortak taşeron işçi çalıştıran Erkan Kutluana, yaptıkları iş nedeniyle Gani Güven'e 750 TL borçlandı.

KALBİNE BIÇAĞI SAPLADI

Uzun süre ortağından parasını alamayan Güven, dün akşam alacağını istemek için Erkan Kutluana'nın yanına gitti. İkisi de alkollü olan ortaklar, para konusunda tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine, Erkan Kutluana, yanında taşıdığı bıçağı Gani Güven'in kalbine sapladı.

Çevredekiler tarafından ağır yaralı olarak Adana Numune Hastanesi'ne kaldırılan 1 erkek çocuk babası Güven ameliyata alınmasına rağmen kurtarılamadı. Arkadaşını öldürdükten sonra kaçan Erkan Kutluana, kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Gani Güven'in öldürüldüğünü öğrenen 20 yıllık eşi Filiz Güven, "750 TL için değer miydi? Oğlumuzu beraber büyütmeyecek miydik? Gani söz vermiştin, ben şimdi ne yapacağım?" diye feryat etti. Sinir krizi geçiren Filiz Güven'i yakınları teselli etmeye çalıştı.

ANAMA KÜFRETTİ BIÇAKLADIM

Akıncılar Polis Merkezi ekiplerince gözaltına alınan Erkan Kutluana, sorgusunda cinayeti itiraf etti. Kanlı elbiselerini değiştirdikten sonra Cinayet Bürosu'na götürülen Kutluana, "Alacağı vardı, yanımıza gelip parayı istedi. Şimdi veremeyeceğimi, sonra ödeyebileceğimi söyledim. Anama küfretti. Alkollü olduğum için dayanamadım, bıçağı sapladım" diye konuştu.

Gani Güven'in cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.