BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,96
ALTIN 2.434,57
HABER /  POLİTİKA  /  İYİ PARTİ

Akşener, "Erdoğan verdi" deyip mitinge çantayla çıktı! İçinde bakın neler var?

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Manisa mitinginde elinde çantayla platforma çıktı. Çantanın içinde, "Kur’an-ı Kerim, Türk bayrağı, seccade, tesbih, iki elbise ve başörtüsü" olduğu ortaya çıktı. 

Abone ol

Manisa'da partisine ve kendisine yönelik sarf edilen sözlere değinen Akşener, “Yerel seçim öncesi Millet İttifakı olarak yaptığımız son mitingdeyiz" dedi.

"Erdoğan, bu çantayı bugün benim elime verdi"

Daha sonra yanında getirdiği çantayı gösteren Akşener, “Bu çanta Yassıada'da giderken rahmetli Menderes'in, Zincirbozan'a giderken rahmetli Demirel'in, rahmetli Ecevit'in elindeydi. Bu çanta Mamak'a giderken rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in elindeydi. Kadere bakın, bu çanta Pınarhisar'a giderken de Erdoğan'ın elindeydi. Pınarhisar'a giderken muktedirlere karşı boynunu eğmeyeceğini söyleyen Sayın Erdoğan, bu çantayı bugün benim elime verdi" diye konuştu.

"Ben bu çantayla Mamak'a gitmek isterim"

Akşener sözlerini şöyle sürdürdü: Eğer hapsettirecekse, can baş üstüne. Buradan huzurlarınızda sesleniyorum. 1 Nisan'ı beklemeye gerek yok. Gel beni al da görelim bakalım. Ben bu çantayla Mamak'a gitmek isterim. Gerekirse ölüme giderim.

İşte Akşener’in çantasında bulunanlar: Kur’an-ı Kerim – Türk bayrağı – Seccade – Tesbih – İki elbise – Başörtüsü

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Oy kullanacaklar dikkat! Bunu yaparsanız oyunuz geçersiz sayılacak!
Foto Galeri Oy kullanacaklar dikkat! Bunu yaparsanız oyunuz geçersiz sayılacak! Galeriye Gözat