BIST 9.748
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.420,86
HABER /  SPOR  /  GALATASARAY

Galatasaray Ryan Babel transferini bitirdi

Galatasaray devre arasında Beşiktaş’tan Fulham’a transfer olan ve sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Ryan Babel’le el sıkıştı.

Abone ol

Yaşanan ekonomik sıkıntılar ve UEFA kıskacı nedeniyle bonservisi elinde oyuncuları takibe alan Galatasaray'da Ryan Babel sesleri yükseliyor. Sarı- Kırmızılılar devre arasında Beşiktaş'tan Fulham'a transfer olan Hollandalı yıldızla büyük oranda anlaşma sağladı. Babel, İngiliz kulübüne 6 aylık imza atmıştı.

El sıkışıldı
Fatih Terim'in ısrarla kadroda görmek istediği Babel'le bir süredir temas halinde olan Sarı-Kırmızılılar son yapılan görüşmede el sıkışmayı başardı. Yıldız futbolcuyla Fenerbahçe de yakından ilgileniyordu.


İşte sözleşme şartları

Alınan bilgilede göre 32 yaşındaki futbolcuyla 2+1 yıllık sözleşme imzalanacak. Babel'e 2.4 milyon Euro garanti ücret ödenmesi bekleniyor. Tarafların şu anda küçük ayrıntıları görüştüğü öğrenildi.

Fulham'da 9 maçta 2 gol attı
Devre arası gittiği Fulham'da 9 Premier Lig maçına çıkan Babel 2 gol atarken, 3 de asist yaptı. Hollandalı yıldız performansıyla taraftarlardan ve Ada basınından tam not aldı.

İstanbul paylaşımı yapmıştı
İstanbul'u özlediğini her seferinde dile getiren Babel dün Instagram hesabından bu paylaşımı yapmıştı.