BIST 9.722
DOLAR 32,54
EURO 34,91
ALTIN 2.422,28
HABER /  GÜNCEL

Akrep burcu bu hafta aşkta kazanacak Hande Kazanova yorumu

Astroloji uzmanı Hande Kazanova Akrep burcunu sizler için yorumladı. 25-31 2019 Mart ayında Akrep burcunu neler bekliyor? Bu haftanın en güzel haberi, perşembe günü Merkür’ün düzelmeye başlaması olacak.

Abone ol

Astroloji uzmanı Hande Kazanova Akrep burcu haftalık ve aylık burç yorumları ile Cevapla.tv'de. Tüm burçların yorumlarını okumak için Cevapla.tv'yi ziyaret edebilirsiniz.

Özgür ve rahat tavırlarınızla maddi konularda istediğiniz sonuçları toplayacağınız haftalardan bir tanesi olacak. Bu hafta Merkür düzeliyor. Enerji alanlarımızın değiştiğini göreceğiz.  Aşk hayatınız önemli hale gelmeye başlıyor. Hayatı keyifli yönleriyle algılayacaksınız ve hayattan alacağınız zevkin yüksek olduğunu göreceksiniz.Perşembe günü Merkür düzeliyor.

Pazar günü itibariyle Mars, İkizler Burcu’na geçecek. İlişkilere yönelik adımlarınız ya da girişimleriniz geride kalmaya başlayacak. Ortak parasal konularda mücadeleler başlıyor. Bu dönemde fikirlerinizden kaynaklı olarak tehlikeli yerlerde bulunmamaya özen gösterin. Fikirlerini dile getirirken biraz daha sakin olmaya çalışın. Güzel bir hafta olsun.

Kaynak : CevaplaTV