BIST 10.046
DOLAR 32,40
EURO 34,58
ALTIN 2.388,38
HABER /  POLİTİKA

AKPli vekillere Ergenekon konferansı

Ak Partililer Ergenekon nedir, ne değildir konulu bir konferansa katıldı. Vekillere bu konuda bildiklerini anlatan isimse Ergenekon'un kitabını yazan gazeteciydi.

Abone ol



ZÜBEYİR KINDIRA
GAZETECİLER-ÖZEL

ANKARA- Ergenekon hakkında kitap yazan ve Ergenekon uzmanı olarak bilinen Star Gazetesi Ankara Temsilcisi Gazeteci Şamil Tayyar AKP'lilere Ergenekon'u anlattı.

AKP Siyaset Akademisi'nin, AKP Kütüphanesi etkinlikleri çerçevesinde dün yapılan konferansa davet edilen Şamil Tayyar, AKP Gençlik Örgütü, parti yöneticileri ve milletvekillerinin de izlediği dinletide darbe süreci, Türkiye'nin yakın tarihi ve Ergenekon davası ile ilgili ayrıntılı bir konferans verdi.

Kütüphanenin etkinliği çerçevesinde daha önce Prof. Dr. Halil İnancık ve gazeteci yazar Mehmet Altan'ın da konferans verdiği öğrenildi. Kütüphanede kitabı bululan yazarların davet edidiği konferans dizisine katılan Tayyar da dün AKP'lilere, uzmanı olduğu Ergenekon ile ilgili uzun bir konferans verdi. Tayyar'ın konferansına miletvekilleri ve parti yöneticilerinin yoğun ilgi gösterdiği dikkat çekti.

Konuyla ilgili; Gazeteciler'in sorularını yanıtlayan Tayyar "Davet AKP'den geldi. Ben bu konuda bildiklerimi her platformda anlatırım. CHP ve MHP de davet ederse gidip konferans verebilirim" dedi.