BIST 10.922
DOLAR 32,21
EURO 34,98
ALTIN 2.448,38
HABER /  GÜNCEL

AKPli Başkan Adayı BBPyi ziyaret etti

AKP Yalova Belediye Başkan Adayı Uğur, Yazıcıoğlu'nun geçirdiği kaza nedeniyle BBP İl Başkanlığı'na geçmiş olsuna gitti.

Abone ol

 AK Parti il ve merkez ilçe yöneticileriyle Yalova Belediye Başkan Adayı Sabri Uğur'un da bulunduğu ziyarette Uğur, parti binasında umutlu bekleyişlerini sürdüren BBP eski MKYK Üyesi Ahmet Ulu ve il başkanı Levet Uysal'a ''geçmiş olsun'' dileğinde bulundu.

Uğur, ''Türkiye'nin önemli bir ismi olan BBP Genel Başkanı sayın Muhsin Yazıcıoğlu'unun ve beraberindekilerin yaşadığı bu kaza hepimizi derinden üzmüştür. Allah'tan ümit kesilmez. Tek temennimiz hayatta olmalarıdır. Dualarımız onlarladır. Devletimizin tüm imkanları seferber edilmek suretiyle arama faaliyetleri sürmektedir'' dedi.

Ahmet Ulu da bekleyişlerinin mucize ile son bulmasını ümit ettiklerini belirterek, ''Fakat, acı bir haber bizlere ulaşırsa bilinsin ki o büyük lider, o büyük mücadeleci şehittir... Ama içimden bir ses, genel başkanımız sanki bir müjdeli haberle aramıza dönecekmiş dedirtiyor. O tevazu sahibi, mükemmel bir insandır. İnşallah bizleri yalnız bırakmaz'' diye konuştu.

Bu arada, BBP Genel Başkanıı Muhsin Yazıcıoğlu'nun şiirlerinin yer aldığı ''Dikeni gül eylemek'' kitabında yer alan ''Üşüyorum'' şiirini okuyan Uğur'un duygulandığı görüldü.