BIST 10.182
DOLAR 32,36
EURO 34,62
ALTIN 2.380,30
HABER /  GÜNCEL

Allah aşkına inin o dağlardan

Dondurucu soğukta enkaz arayan partililer BBP'li Topçu'yu isyan ettirdi. Kameralar karşısında duygu yüklü konuşma yaptı.

Abone ol

BBP Genel Sekreteri Yalçın Topçu'nun sesi ağlamaklıydı. Hayli üzgün ve bitkin gözüken Topçu, kameraralar karşısına geçerek yetkililere ve dağlara çıkan partililere seslendi.

BBP Genel Merkezi'nde basın toplantısı düzenleyen Topçu, Yazıcıoğlu'nun bir an önce bulunarak içlerindeki yangının söndürülmesini istedi.

Topçu partilelere de seslenerek "Allah aşkına inin o dağlardan, Dualarınızla yangınınızı dindirin. Liderinize yaraşır şekilde hareket edin. Yetkilileri zor durumda bırakmayın" dedi.

"Cenabı Hak inşallah sayın genel başkanımızı ve yanındaki 5 can kardeşimizi Türk İslam dünyasına ve sevenlerine bağışlasın. Ümitlerimiz devam etmekte.

Hükümet ve TSK üzerine düşeni yapıyor. etkililere müteşekkiriz ama artık sonuç istiyoruz. Yangına su serpilmiyor.Yazıcıoğlu mana şahsiyeti itibariyle Türk İslam lideri.

Türkmesintan'ı Filistin'i Kerkük'ü Kosavası arıyor. Biz bu vesileyle siyasi ve askeri bürokrasiye çağrıda bulunuyoruz, Yazıcıoğlu'nun millete kavuşturulmasını bekliyoruz.

Neticede bu yangın ne zaman dinecek? Sonuç ne olacak? İlgili ve yetkililere yaptıklarına müteşekkir olmakla birlikte artık bu yangınına son verin diyoruz

3 bin metreye kadar tırmanan gönüldaşlarıma önemle bir çağrıda bulunuyorum. Allah aşkına inin o dağlardan. Fiziken ve teknik olarak yeterli değilsiniz. Lidere yaraşır bir şekilde hareket edin.

Yüreğinizin yangınını dualarla dindirin. İnin aşağıya oralardan. Orada görevlileri zor durumda bırakmayın. Mehmeçik 2 bine yakın sayıyla orada. Siyasi kadrolar orada emniyet orada, bürokrasi orada. Velhasılı devletin her birimi orada.

Metin olmak zorundayız, devletin faaliyetleri zorlaştırılmamalı. Allah muhafaza yapılacak en basit bir şey bizi kötü sonuçlara götürür. Allah'a hamd olsun şu anda Türkiye birlik olmuştur.