BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,68
ALTIN 2.401,82
HABER /  GÜNCEL

AKP Dalamanda seçim bürosunu açtı

AK Parti Muğla Dalaman İlçe Seçim Bürosu AK Parti Muğla Milletvekili Prof. Dr. Yüksel Özden tarafından törenle hizmete açıldı.

Abone ol

AK Parti Dalaman İlçe Seçim Bürosu AK Parti Muğla Milletvekili Prof. Dr. Yüksel Özden tarafından törenle hizmete açıldı.

Milletvekili Özden Dalaman’a gelişi sırasında yaklaşık 50 araçlık konvoy ile Dalaman Köprüsü’nde partililer tarafından coşku ile karşılandı.

Dalaman’a AK Parti seçim bürosunun açılışını yapmak üzere gelen AK Parti Muğla Milletvekili Prof. Dr. Yüksel Özden, kalabalık bir konvoy eşliğinde AK Parti Dalaman Seçim Bürosu’na geldi. Seçim Bürosunun açılışında Dalaman İlçesi Menkez Cami İmamı Süleyman Teke tarafından okunan dua ile seçim bürosu açıldı.

Açılışta konuşan Milletvekili Prof Dr. Yüksel Özden, “Dalaman Belediye Başkanı Dr. Beyhan Korkut Dalaman sevdalılığı, kişiliği ve vizyonu ile geçen dönem bizim adayımız olmuştu. Başkan Korkut bu dönem tüm bu artı özelliklerinin yanına beş yıllık belediye başkanı deneyimini de ekledi. Bu dönemde Dr. Beyhan Korkut Dalaman’ın belediye başkanı olacaktır” dedi.

Milletvekili Özden’in konuşmasının ardından dualar okunduktan sonra seçim bürosunun açılışı yapıldı. Seçim bürosunda yaklaşık bir saat kalan Özden AKP İlçe Binası’na geçerek köy muhtarları ve ilçe yönetimi ile bir toplantı yaptı.