BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,64
ALTIN 2.392,30
HABER /  GÜNCEL

AKOM'dan İstanbul için uyarı! DİKKAT!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, etkisini artırarak devam edecek kar yağışının, 1 Ocak Perşembe günü yağmura dönüşmesinin beklendiğini bildirdi.

Abone ol

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, İstanbul Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKOM meteoroloji biriminin tahminlerine göre, kentte kar yağışı etkisini arttırarak devam edecek. Yağış süresince rüzgarın da yer yer fırtına şeklinde olacağı (75 km/s) tahmin ediliyor. Kar yağışının 1 Ocak Perşembe günü yağmura dönüşmesi bekleniyor.

İstanbul'da gün boyu Anadolu yakasında daha etkili olan kar yağışı olumsuzluklara neden olmadı. TEM Kemerburgaz mevkisinde akşam saatlerinde bir aracın yanması nedeniyle trafikte yoğunluk yaşandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım Onarım Daire Başkanlığı ekipleri, 1605 personel, 820 araçla ana arter ve meydanlarda tuzlama yaptı. Çalışmalar kapsamında sabah saatlerinden itibaren buzlanmaya karşı 1324 ton tuz kullanıldı.

Uzmanlar olumsuz hava koşulları sebebiyle vatandaşların sorun yaşamamaları için araçlarına kış lastiklerini taktırmaları konusunda uyardı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kış şartlarının ağırlaşmasıyla sokakta yaşayan 18'i kadın 392 vatandaşı Zeytinburnu Spor Salonunda misafir ediyor.