BIST 10.739
DOLAR 32,26
EURO 34,93
ALTIN 2.428,55
HABER /  EKONOMİ

Akmerkez annelerine özel

Akmerkez, hizmete açtığı “Bebek Bakım Odası” ile ebeveynlere güvenli hizmet sunuyor.

Abone ol

Ziyaretçilerinin her türlü gereksinimini göz önünde bulunduran Akmerkez, hizmete açtığı “Bebek Bakım Odası” ile ebeveynlere steril ve güvenli bir ortamda bebeklerine gerekli bakımı yapabilme imkanı veriyor.

Tamamen bebeğin sağlığı düşünülerek hazırlanan özel odada, ebeveynler dışarıda olmanın hiçbir sıkıntısını yaşamadan bebekleri ile diledikleri gibi ilgilenebiliyorlar. Anti bakteriyel özelliğe sahip duvar kağıtları ile kaplanan oda, göz zevkine hitap ettiği kadar sağlıklı bir ortam da sunuyor.

Annelerin bebeklerini rahatlıkla emzirebilmeleri için suni deriden imal edilmiş, anti bakteriyel özellikte 2’li bir sedire de sahip olan “Bebek Bakım Odası”, bebeğin temizlik koşullarını üst düzeyde tutuyor.

Özellikle ebeveynleri oldukça zor durumda bırakan bebeğin altının değiştirilmesi işlemi de bu yeni bakım odasında sorun olmaktan çıkıyor. Bebeğin güvenliği ve rahatı düşünülerek dizayn edilmiş özel yastıklı alt değiştirme ünitesine sahip olan odada fotoselli musluklar ile ebeveynlerin eli yalnızca bebeğine temas ediyor.

Ziyaretçilerinin her türlü ihtiyacına cevap verebilecek şekilde sürekli kendini yenileyen Akmerkez’de hizmete açılan “Bebek Bakım Odası” Alt Çarşı bayan tuvaleti yanında yer alıyor.